Elmo ROP ja RYP4 Lahdessa

Lahti 30.7.2022 Meidän tiimin oma Elmo, Diamondfox Mustang, jatkaa huikeaa uraa näyttelyissä! Tänään lahden pentunäyttelyssä ROP ja RYP4 💗😘🌞🔥🙌! Superisti onnea omistaja Sari!! Ehkä sisko Pimu jatkaa perässä 🙈 Tuomarina Mäkinen Maija.

7,5kk hyvät mittasuhteet ja oikea sukupuolileima. Hyvä ylälinja ja rodunomainen ryhti. Hyvä pää, korvat, silmät ja purenta. Hyvä kaula. Pitkä rintakehä ja hyvin kehittynyt runko. Tasapainoiset kulmaukset, hyvä luusto ja käpälät. Hyvä lantio ja häntä. Liikkuu tasapainoisesti hyvällä askeleella ja jo varsin yhdensuuntaisiesti. Hyvä käytös. Alaleuka voi vielä hiukan vahvistua.

Lahti 17.7.2022 ROP RYP3 tuomari Lehtonen Maija.

7kk. Lanneosaltaan hieman pitkä. Keskivahva luusto. Lähes oikea linjainen pää. Niukka otsapenger. Keskiruskeat silmät. Hieman kevyt alaleuka. Hyvät korvat. Jalo kaula. Lupaava ylälinja. Hyvin kehittynyt rintakehä. Riittävä etukulmaus, hyvä takakulmaus. Hyvä häntä. Vapaa tasapainoinen liikunta. Hyvä karvan laatu. Väri rungossa saisi olla syvempi musta. Mukava käytös.

Tietoa kirjoittajasta

Hanna

Elämästä unelman reunalla kirjoittelee vihreällä ja positiivisella mielellä käyvä eukko. Valokuvauksen ja koiratouhujen lisäksi harrastan pitkänmatkan kävelyä, kiipeilyä, melontaa, sukellusta, maastoratsastusta ja retkeilyä. Arjen seikkailuja, maailman ihmeitä ja luonnossa samoamista. Niistä on pienen tytön unelmat tehty.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s