Elonäyttelyssä menestystä!

13.82022 Tänään elonäyttelyssä ihan huikeaa menestystä meidän pienelle tiimille, jotka tuli vähän yllärinä! Eikös se ole aina parasta?! 😂🤩🔥 Tuomarina oli John R. Walsh Irlannista.

Elmo, Diamondfox Mustang KP VSP pentu
Pimu, Diamondfox Challenger KP ROP pentu

8 months old, pleasing young bitch.
Lovely Blue merle colour. Balanced feminene head with nice eye, Well Balanced ears. Good arche of Neck. Nice Flow from Neck to topline. Nice fill of chest. Plenty of angluations for age. Moves Well. Very promising.

Huikeasti onnea myös Sarille ja Elmolle!! 💗

Lotta, Twilight Moon Unique Unifying JUN ERI SA JUN-SERT, JUN-ROP JA VARA SERT!!!!

15.months old, s&w. Nicely presented. Femine head and expression with good length and under jaw. Pleasing outline. Front is developing. Well angulated rear. Steady on the move.

Piiku, Jucaides Cayla Cahaya AVO EH4

3 years old tricolour. Good size, Well presented. Feminene head needs more fill of muzzle and under jaw. Lenght of Neck ok. Topline ok. Rear angluations ok. Prefer better shoulder and lay back. On the move she’s clean behind, very loose behind. (vika lause on musta vähän outo)

Kasvattaja Tian ottamassa kuvassa ollaan hemaisevia yhdessä Lotan kanssa😂Kuuma oli ja paikalla oli paljon tuttuja, muun muassa vanhempaa Lifedream tiimiä edustava veteraani uros Peto, Lifedream Shepherd’s Pie omistajansa Joannan kanssa. Peto palkittiin Erinomaisella ja se sijoittui toiseksi veteraani luokassa. 💗🔥

Tietoa kirjoittajasta

Hanna

Elämästä unelman reunalla kirjoittelee vihreällä ja positiivisella mielellä käyvä eukko. Valokuvauksen ja koiratouhujen lisäksi harrastan pitkänmatkan kävelyä, kiipeilyä, melontaa, sukellusta, maastoratsastusta ja retkeilyä. Arjen seikkailuja, maailman ihmeitä ja luonnossa samoamista. Niistä on pienen tytön unelmat tehty.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s