Pimu erikoisnäyttelyn BIS-pentu!

Su 28.8.2022 Pimu tänään BEST IN SHOW pentu erkkarissa!!! Ihan mieletön päivä takana ja parasta oli kaikki ihanat ihmiset!! Kiitos kaikille avusta, seurasta ja nauruista! Pimu on kyllä ihan mielettömän hieno tyyppi, ja kauniskin! 💗 Kiitos Sarille Pimun esittämisestä rotukehässä sekä kasvattaja ja osaomistaja Päiville tästä tytöstä! 💗

Lovely head, good eye and expression. Good ear carriage. Excellent conformation. Excellent coat, excellent blue merle colour and markings. Moved very well, but needs more confidence. Judge Trevor Hayward, kennel Foxearth

Pimu sai upean ROP pentu ruusukkeen, jonka olivat lahjoittaneet Trevor ja Birgit Hayward Foxearth kennelistä. Tästä tuli kyllä meidän aarre!! Myös Lotta esiintyi hienosti saaden junnu luokassa Erin.

Very nice type of head. Ears needs a little attention. Good neck and outline. Feet could be tighter. Movement is very good. Jun ERI JUDGE Derek Smith.

Pimun veli Elmo voitti oman luokkansa vanhemmissa pentu-uroksessa!! Lotta osallistui myös kasvattajansa sekokasvis ryhmään, jossa kolmesta pentueesta nahkaa ja pehkoja, tuloksena 3. Sija. Onnea Tiia!! Pimun sisko Pippuri pärjäsi ekassa näyttelyssään minun esittämänä myös upeasti, kolmas luokassaan ja KP. Osallistuimme myös Diamondfox pentu kasvattaja ryhmään tuloksella BIS. Onnea kasvattaja Päivi!!

Olipas meillä huikea päivä! Erityisen ylpeä olen tytöistäni: ne nukkuivat suurimman osan päivästä mökeissään ja käyttäytyivät hienosti pitkän sekä kuuman päivän aikana. Olen niin valtavan ylpeä ja kiitollinen molemmista, upeita koiria! Kiitos vielä kerran kaikesta kasvattajille Tiialle ja Päiville!

Kansikuva Satu Havukainen. Alla olevat kuvat Pimusta ja Sarista sekä Lotasta rotukehässä Linda Toivonen.

Tietoa kirjoittajasta

Hanna

Elämästä unelman reunalla kirjoittelee vihreällä ja positiivisella mielellä käyvä eukko. Valokuvauksen ja koiratouhujen lisäksi harrastan pitkänmatkan kävelyä, kiipeilyä, melontaa, sukellusta, maastoratsastusta ja retkeilyä. Arjen seikkailuja, maailman ihmeitä ja luonnossa samoamista. Niistä on pienen tytön unelmat tehty.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s