Pimusta Pohjois-suomen Scy:n alaosaston vuoden 2022 näyttelypentu!

Pimu palkittiin Collieyhdistyksen Pohjois-suomen alaosaston vuoden 2022 näyttelypentu- palkinnolla ja aikuistenkin sarjassa se sijoittui kolmanneksi. Hurraa! Pimu osallistui Pohjois suomen alueella siksi, koska sen toinen omistaja ja kasvattaja Päivi vaikuttaa siellä. Onnea Päiville hienosta tytöstä!

Tietoa kirjoittajasta

Hanna

Elämästä unelman reunalla kirjoittelee vihreällä ja positiivisella mielellä käyvä eukko. Valokuvauksen ja koiratouhujen lisäksi harrastan pitkänmatkan kävelyä, kiipeilyä, melontaa, sukellusta, maastoratsastusta ja retkeilyä. Arjen seikkailuja, maailman ihmeitä ja luonnossa samoamista. Niistä on pienen tytön unelmat tehty.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s