Hajupiiloja arkiaktivointina

Aivan liian harvoin kaivan eukalyptuspurkit esiin ja piilotan niitä kämppään tytöille. Edellisestä kerrasta on jo useampi kuukausi, mutta joka kerta muistan miten hauskaa, mielenkiintoista ja kehittävää koirien nenän aktivoiminen tällä tavoin on.

Tällä kertaa laitoin tytöille kolme piiloa: yhden helposti löytyvän saunaan, yhden vaikean makuuhuoneen hyllykköön, korkealle ja yhden työhuoneeseen senkin alareunaan. Kaikki tytöt, myös Ronja, etsii mielellään ja innoissaan. Ilmaisua en niille ole opettanut, mutta tökkäämällä nenän piiloon saa palkan. Siihen nähden, että edellisestä kerrasta on tosiaan hurjan kauan, etsittiin hyvin motivoituneesti.

Tietoa kirjoittajasta

Hanna

Elämästä unelman reunalla kirjoittelee vihreällä ja positiivisella mielellä käyvä eukko. Valokuvauksen ja koiratouhujen lisäksi harrastan pitkänmatkan kävelyä, kiipeilyä, melontaa, sukellusta, maastoratsastusta ja retkeilyä. Arjen seikkailuja, maailman ihmeitä ja luonnossa samoamista. Niistä on pienen tytön unelmat tehty.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s