Pimu vuoden 2022 Scyn näyttelypentu narttujen sarjassa!

Pimu palkittiin pääyhdistyksen vuoden 2022 näyttelypentuna narttujen sarjassa!! Pimu oli viime vuonna 3x ROP pentu ja yhden kerran ryp2 pentu. Lisäksi se valittiin suomen Collieyhdistyksen erikoisnäyttelyssä koko näyttelyn kauneimmaksi pennuksi! ❤️

Pimu oli aikuisten sarjassa 16. Ja Lotta 19. Piiku vuoden toko koira sarjassa 11.

Kovasti yritetään päästä sijoille myös tänä vuonna!! ☺️

Tietoa kirjoittajasta

Hanna

Elämästä unelman reunalla kirjoittelee vihreällä ja positiivisella mielellä käyvä eukko. Valokuvauksen ja koiratouhujen lisäksi harrastan pitkänmatkan kävelyä, kiipeilyä, melontaa, sukellusta, maastoratsastusta ja retkeilyä. Arjen seikkailuja, maailman ihmeitä ja luonnossa samoamista. Niistä on pienen tytön unelmat tehty.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s