Heinäkuussa koiran koulutuskurssit alkavat myös Somerolla!

Viime viikolla varmistui, että aloitan kouluttamisen myös Somerolla heinäkuussa. Aloitan matalan kynnyksen kurssitoiminnan Someron M&M koiratreenitilalla heinäkuussa ja toivon, että asiakkaita hallitreeneihin riittää myös tulevaksi talveksi.

Koiraharrastukseen tarkoitettu, vasta helmikuussa 2023 avattu M&M koiratreenitila on kodikas ja intiimi noin 100 neliön halli, jossa on kattava varustelu. Halli sijaitsee aivan Someron keskustan tuntumassa, hyvien liikenneyhteyksien varrella. Tilaan mahtuu 4-5 koirakkoa kerrallaan ja pihapiiriin on nousemassa myös erillinen aidattu alue. Somerolla vedän kursseja pääsääntöisesti sunnuntaisin. Luvassa on näyttely- ja käsittelytreenejä, pentukursseja ja möllitottelevaisuutta perustreeniä kaipaaville. Kuten kaikki toimintani, myös nämä Kurssit ovat avoimia kaikille roduille ja roduttomille, pennusta senioriksi. Otan vastaan myös toiveita siitä, millaisia kursseja asiakkaat jatkossa haluaisivat.

Tutustu Someron kursseihin tästä.

Olen lisännyt nyt myös syksyn maastokurssit kalenteriin! Elokuussa järjestän joka Sessen hauskan henkilöhaun lyhytkurssin, syyskuussa keskitytään metsäjälkeen ja lokakuussa taas hakuun. Kaikki kurssit ovat matalan kynnyksen toimintaa ja avoimia kaikille roduille ja tähtäävät kilpailutoiminnan sijasta arjen aktivointiin. Koirat rakastavat nenätyöskentelyä ja näissä treeneissä ne oppivat kuin huomaamatta monia erilaisia asioita kuten itsenäistä työskentelyä, sosiaalisuutta, hallintaa ja luoksetuloa. Tule sinäkin nauttimaan konkreettisella tavalla Suomen metsästä, sen tuoksusta ja tunnelmasta! Meillä on rento ja mukava porukka, jonka kanssa pääset kurssin jälkeen halutessasi treenaamaan vaikka viikottain. Kurssit järjestetään Salon Kiskossa, noin tunnin ajomatkan päässä Turusta ja Helsingistä. Lue lisää tapahtumista kurssi kalenterista.

Tervetuloa mukaan toimintaan! 🌞

.

Tietoa kirjoittajasta

Hanna

Elämästä unelman reunalla kirjoittelee vihreällä ja positiivisella mielellä käyvä eukko. Valokuvauksen ja koiratouhujen lisäksi harrastan pitkänmatkan kävelyä, kiipeilyä, melontaa, sukellusta, maastoratsastusta ja retkeilyä. Arjen seikkailuja, maailman ihmeitä ja luonnossa samoamista. Niistä on pienen tytön unelmat tehty.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s