Lottalle eka tulos rallytokosta

Lotta käväisi 6.5 rallytokokilpailuissa kasvattaja Tiian kanssa ja heillä meni super hienosti! Lopputulemana 85p ja hyväksytty tulos! Mieltä lämmitti miten innoissaan Tiia oli Lotan kanssa yhdessä tekemisestä. ❤️Lotta onkin oikea kultakimpale. Tästä se lähtee, tämäkin laji!

Lotan kuva: Suvi Lehto

Tietoa kirjoittajasta

Hanna

Elämästä unelman reunalla kirjoittelee vihreällä ja positiivisella mielellä käyvä eukko. Valokuvauksen ja koiratouhujen lisäksi harrastan pitkänmatkan kävelyä, kiipeilyä, melontaa, sukellusta, maastoratsastusta ja retkeilyä. Arjen seikkailuja, maailman ihmeitä ja luonnossa samoamista. Niistä on pienen tytön unelmat tehty.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s