Salo RN 7.5.23 Paavo VSP!

Salon koiranäyttelyssä Paavo palkittiin yllättäen ensimmäisessä näyttelyssään VSP:llä!

Kovin usein ei meitä näyttelyissä nähdä, mutta kun sellainen järjestetään Salossa, olen yleensä aina mukana! Tällä kertaa mukana oli ensikertalainen Paavo (Sontikan Liehuva Liputus) junnuluokassa sekä Lotta avoimessa. Esitin myös Pimun täyssiskon Pippurin nuorten luokassa. Odotukset päivälle ei olleet suuret, mutta ne täyttyivät kyllä 200%!

Videolla esiintyvä Paavo (Sontikan Liehuva Liputus) esiintyi rauhallisesti ja lungisti. Sen kanssa oli upeaa juosta, rauhallisella tasaisella askeleella se oli kuin kokenut konkari. Tuomari tykkäsi siitä paljon ja kehui sitä minulle useaan kertaan. Paavo voitti yllättäen junioriurokset ja palkittiin SA:lla ja junnusertillä! Se myös valittiin VSP-junioriksi ja paras uros kehässä valittiin näyttelyn kauneimmaksi urokseksi rodussa!! 🙈🙏❤️ Paavo sai myös ensimmäisen sertinsä! Ihan mieletöntä!!

”Big junior. Beautiful color. Lovely type with very sweet expression. Today a bit high on legs. Well balanced angulation. Firm topline. Masculine head with excellent era carriage & almond eyes. Puppy movement. Very well boned & muscled. Excellent coat in color, length & texture. Lovely attitude. Well presented.”

Lotta (FI JMVA PAIM T Twilight Moon Unique Unifying) esiintyi avoimessa luokassa kasvattaja Tiian kanssa. Se palkittiin luokan parhaana narttuna ja sai SA:n. Paras narttu kehässä Lotta sijoittui neljänneksi ja sai vara sertin. Tämä oli Lotan ensimmäinen sijoitus parasnarttu kehässä ❤️ kiitos Tiia! Lotan arvostelu on 🤩

”2 years. Well balanced golden girl. Beautiful type & body proportions. Beautiful head, feminine with sweet expression. Gorgeous almond eyes. Good length of neck Well balanced angulations. Good topline. Firmly boned & muscled. Excellent coat, color, length & texture. Sweet temperament. True collie.”

Pimun sisko Pippuri esiintyi kanssani hienosti, mutta tuomari piti tänään vähän eri tyyppisistä koirista. Nuo eh1 kuitenkin sillekin!

Sirjan kanssa olimme kyllä aivan pöllästyneitä Paavon menestyksestä, melko harvinaista varsinkin minulle, että ekassa näyttelyssä voitetaan hienoja uroksia, valioitakin! 🥰 Ihanaa oli myös se, että paikalla oli niin Paljon ystäviä, jotka tsemppasivat meitä! Erityisterveiset Paavon kasvattajalle Riikka Maijaiselle 💗 on se kaikin puolin hieno poika!! Kiitos, kiitos, kiitos!! 🙏🙏🙏 Tuomarina näyttelyssä oli israelilainen sekä pitkä- että lyhytkarvaisia collieita kasvattava Tal Yaffe.

Tietoa kirjoittajasta

Hanna

Elämästä unelman reunalla kirjoittelee vihreällä ja positiivisella mielellä käyvä eukko. Valokuvauksen ja koiratouhujen lisäksi harrastan pitkänmatkan kävelyä, kiipeilyä, melontaa, sukellusta, maastoratsastusta ja retkeilyä. Arjen seikkailuja, maailman ihmeitä ja luonnossa samoamista. Niistä on pienen tytön unelmat tehty.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s