Rally-toko 20.5.23

Tänään rally-tokokilpailuissa Salossa. Olin ilmoittanut kisoihin Piikun ja Likan, mutta koska Likka aloitti juoksun, sain mahdollisuuden ottaa Pimun mukaan sen sijasta. Minua jännitti jo aamusta. Ärsyttävää. En kyennyt syömään mitään. Paikan päällä menin ilmoittautumaan ja samalla tsekkasin alokasluokan radan. Se oli mielestäni aika haastava useilla käännöksillä ja juosten tehtävällä spiraalilla! Kylttejä taisi olla 13. Pimun mittaus meni hyvin, mutta huomasin kyllä, että se oli uudessa tilanteessa täysin ymmällään. Tuttu agsahalli, mutta ei agsaa!🙄

Piikun rata meni mielestäni ihan älyttömän hyvin ❤️ se pysyi hyvin oikeassa kohtaa seuruussa, ei siis edistänyt. Kontakti pysyi hyvin. Jostakin syystä omat jalat alkoi jo lähdössä sheikata jännityksestä. Kädetkin tärisi. 😬 Piiku kuitenkin jälleen kerran pelasti homman kotiin olemalla rauhallinen kuin viilipytty. Varsinkin käännöksistä olin valtavan iloinen! Yksi tupla istuminen ja muutama taluttimen kiristyminen. Yhteensä 85p!

Pimun taidot eivät ole vielä kisakunnossa, mutta sen tiesin jo etukäteen. Se tekee hienosti yksittäisiä liikkeitä tutussa hallissa, mutta pitkää rataa palkattomana ei ole vielä tehnyt. Halusin kuitenkin sille kisakokemuksen, sillä kilpailuissa näkee aina koirastaan uuden puolen. Pimu olikin alkuun ihan ihmeissään eikä millään malttanut keskittyä. Lisää siis kontaktitreeniä häiriössä. Radalla se haahuili vähän liikaa, jotkut liikkeet menivät hyvin, toiset eivät ollenkaan. Odotetusti emme saaneet tulosta, mutta tuomari kirjoitti arvosteluun: nätti kontakti. Hieno ympärikierto ja maahanmeno!

Nyt ollaan ihan raatoina ja olen oikein tyytyväinen, että kisapäivä on taas purkissa.

Tietoa kirjoittajasta

Hanna

Elämästä unelman reunalla kirjoittelee vihreällä ja positiivisella mielellä käyvä eukko. Valokuvauksen ja koiratouhujen lisäksi harrastan pitkänmatkan kävelyä, kiipeilyä, melontaa, sukellusta, maastoratsastusta ja retkeilyä. Arjen seikkailuja, maailman ihmeitä ja luonnossa samoamista. Niistä on pienen tytön unelmat tehty.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s