Turku RN 18.5.23

Meidän pieni tiimi oli jälleen näyttelyissä tänään mukavalla menestyksellä! Lähdettiin Sirjan kanssa Turkuun, missä Paavo esiintyi toisessa näyttelyssään, Lotta kasvattaja Tiian kanssa avoimessa luokassa ja veteraani nartuissa oma kasvattini Eedla, 11 vuotias TK1 TK2 Lifedream Silence Of The Lambs (kuvassa) . Olipa ihanaa nähdä Eedla hyvässä kunnossa ja omistaja Veera perheineen pitkästä aikaa❤️tuomarin vaihdoksen myötä koiria tänään arvosteli virolainen Helina Simberg.

Paavo: erittäin hyvä tyyppi. Kookas. Sopiva luusto. Hyvä korvien asento. Kevyt alaleuka. Hieman paljon kaulanahkaa 😂. Hyvä kaulan pituus. Hyvä ylälinja. Kauniit sivuliikkeet. Hieman takaa ahdas. Hyvä luonne. JUN EH1❤️ Onnea myös Sirjalle, meillä on hieno poika! 🤩

Lotta: Erinomainen tyyppi. Sopivan kokoinen. Kaunislinjainen pää. Hyvä korvien asento, mutta hieman kevyet korvat. Riittävä kaulan pituus. Hyvä ylälinja. Rintakehä saisi olla hieman syvempi. Suora edestä. Riittävät takakulmaukset. Liikkuu vapaasti. AVO ERI 1 SA PN3 VSERT💗 Onnea kasvattaja Tiialle!

Lotta Tiian kanssa kehässä

Eedla: Erinomainen tyyppi. Sopiva koko ja luusto. Hyvät paralelliset pään linjat. Kaunis ilme. Hieman suora edestä. Riittävät takakulmaukset. Hyvät lihakset. Liikkuu hyvällä askeleella. VET ERI 2 SA PN3 SERT!!! 🥰 Onnea Veera & co!!

Hieno päivä ja paljon tuttuja taas paikalla! Kotona juhlahumu jatkui, kun Sari tuli illaksi juhlistamaan Elmon (C.I.B.-J FI JMVA LT JMVA LV JMVA EE JMVA BALT JMVA HeJW-22 TLNJW-23 TLNW-23 Diamondfox Mustang) vahvistettua kansainvälistä juniorimuotovalion arvoa!!! 🔥🔥🔥🥂 Onnea Sari!!

Eedla ja Veera paras narttu kehässä 🙂

Tietoa kirjoittajasta

Hanna

Elämästä unelman reunalla kirjoittelee vihreällä ja positiivisella mielellä käyvä eukko. Valokuvauksen ja koiratouhujen lisäksi harrastan pitkänmatkan kävelyä, kiipeilyä, melontaa, sukellusta, maastoratsastusta ja retkeilyä. Arjen seikkailuja, maailman ihmeitä ja luonnossa samoamista. Niistä on pienen tytön unelmat tehty.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s