Rally-toko 8.7.23, Saukkola

Mikä päivä! Joskus kaikki vaan menee nappiin! ❤️ Ei niitä paljon ole, mutta ihanaa, että tällaisiakin päiviä on! Tavoite, tai enemminkin harras toive, oli että saisin Piikulle kolmannen tuloksen ja koulutustunnuksen ja Likalle tokan virallisen tuloksen alokasluokassa Saukkolan rally-tokokisoista.

Kyseessä oli ulkokenttä ja oli luvattu ukkosta. Katseltiin muiden alokasluokan kisaajien kanssa kauhulla, kuinka ylemmissä luokissa oli sadellut nollaa aikaa reippaasti. Selkeästi oli vaikeat radat tai häiritsevä ympäristö hiekkakentällä. En tiedä oliko kellään itsevarma fiilis lähteä radalle: lähellä jyrisi tummat pilvet ja satoi rataan tutustumisessa. Rata oli pitkä ja melko vaikea, ihan erilainen kuin keskiviikon kisa.

Likka oli taas neljäs lähdössä. Sen vire on aivan mieletön rally kisoissa, en voi kuin ihmetellä! Selkeästi se tietää milloin on kyse agsasta ja milloin rallysta. Ei kiehumista, ei turhautuneena napsimista. Upea kontakti pysyi edelleen yllä ja tehtiin hieno rata! Saimme 99p ja yllättäen Likka voitti luokkansa! Kaksi muutakin koirakkoa sai 99p, joten Likka voitti ajalla. Tuomari kehui arvostelussaan Likan kontaktia ja askeltehtäviä.

Piiku oli hyvässä vireessä ennen radalle lähtöä, mutta jotenkin hyvä meno tippui suorituksen aikana. Viimeisellä kyltillä se ei ollut ihan kontaktissa ja pysähdyimme molemmat kiertoliikkeen aikana. Siitä tuli – 10p joten lopputulemana 88p, mutta hyväksytty tulos ja RTK1!! Tämä on meidän eka koulutustunnus sitten paimennustaipparin. Piikun radasta tuomari sanoi, että taitavasti ohjattu ja hienot kierto tehtävät, jotka ovatkin yleensä Piikun pravuuri.

Alokasluokassa jokainen koira teki tuloksen, joten saimme olla kyllä ylpeitä koiristamme siihen nähden, että meitä aiemmilla oli ollut haasteita eikä sääkään suosinut.

Super ylpeä mun tytöistä. 🖤🤎

Tietoa kirjoittajasta

Hanna

Elämästä unelman reunalla kirjoittelee vihreällä ja positiivisella mielellä käyvä eukko. Valokuvauksen ja koiratouhujen lisäksi harrastan pitkänmatkan kävelyä, kiipeilyä, melontaa, sukellusta, maastoratsastusta ja retkeilyä. Arjen seikkailuja, maailman ihmeitä ja luonnossa samoamista. Niistä on pienen tytön unelmat tehty.

Jätä kommentti