Rally-toko Lieto 5.7.2023

Tänään oli vuorossa Likan ja Pimun viralliset rallykisat. Onneksi pidettiin sentään frisbeetreenit, joten vire oli ehkä hieman matalampi kuin viimeksi. Likan kanssa rata olikin ihan mielettömän hieno! Se kulki upeassa kontaktissa ja teki vain pari 10p virhettä. Ikävä kyllä myös minä tein sellaisia, en pysähtynyt yhdellä kyltillä ja lähdin juoksemaan liian myöhään ja siispä meille hylsy tänään. Kyllä harmitti, sillä Likalla oli upea Seuruu, vire ja kontakti ja kuvittelin ensin, että rata meni hienosti. Pettymys oli kova kun totuus paljastui.

Pimu puolestaan oli alkuun taas ihan ihmeissään tokassa kisassaan, mutta radalle lähtiessä lamppu syttyi ja se ylläpiti upeaa kontaktia rauhallisessa seuruussa. Pujottelussa ihmetteli mainoskylttiä, mutta vasemmalle täyskäännös oli tosi kaunis❤️ lopputulemana sille tänää hyväksytty tulos, meidän ensimmäinen💗🐽Eli puolet meidän tavoitteista täyttyi sentään!

Paikalla oli myös oma kasvattini, multitaituri Eedla, TK1 TK2 ja upouusi RTK1 Lifedream Silence Of The Lambs. Super onnittelut uudesta koularista !! 🙏🔥

Tietoa kirjoittajasta

Hanna

Elämästä unelman reunalla kirjoittelee vihreällä ja positiivisella mielellä käyvä eukko. Valokuvauksen ja koiratouhujen lisäksi harrastan pitkänmatkan kävelyä, kiipeilyä, melontaa, sukellusta, maastoratsastusta ja retkeilyä. Arjen seikkailuja, maailman ihmeitä ja luonnossa samoamista. Niistä on pienen tytön unelmat tehty.

Jätä kommentti