Rally-toko 22.7.23, Salo

Ennen kisoja käytiin metsälenkillä. Tytöistä varsinkin Likan ja Piikun vire on rally-tokossa pieni murheenkryyni, sillä ne helposti keulivat ns yli. Likalla on ollut vähän napsimista ja haukkumista turhautuneena ja Piikun kaasukahva lipsuu seuruussa seiska vaihteelle. Niinpä käydään lenkillä ennen kisoja, jotta koirat olisivat vähän rauhallisemmassa mielentilassa.

No, lenkistä huolimatta se ei kuitenkaan ollut asian laita kun lähdin tänään Likan ja Pimun kanssa virallisiin rally-tokon kisoihin Saloon. Halli on meille tuttu agsahalli ja selvästi varsinkin Likan vire on täällä ihan eri luokkaa kuin aikaisemmissa kisoissa. Rata oli helpohko, mutta silti pitkä ja vireen kannalta haastava. Juuri kun olen pohtinut onko Likka todella ymmärtänyt rally-tokon idean vai onko se jotenkin kipeä kun viimeiset kisat on menneet niin hienolla asenteella yhteisessä Flow tilassa.. No, nyt oli kyllä ihan oma itsensä taas🙈 Alkuun Likka kiihtyi, mutta hallissa sain sen lämmittelyn aikana jonkinlaiseen vireeseen ja radalle lähdettiin jo hyvällä asenteella. Pari kertaa eteen istuessa sanoin sille, että nyt hei kun suusta pääsi Haukku. Tuomari oli myös merkannut ylös yhden kerran, jolloin likka oli ottanut remmin suuhunsa. Saimme kiihkeydestä ja ääntelystä ekan kerran virhepisteitä kokonaisuudessa. Silti, kisa olisi voinut mennä paljon, paljon huonommin ja olin itse siihen todella tyytyväinen ja Likasta ylpeä, sillä se silmin nähden kasasi itsensä. Tuloksena 82p ja RTK1!!

🔥Pimu puolestaan on ihan erilainen. Sen vire on rauhallinen ja ongelma on, ettei se ole kontaktissa tarpeeksi. Sille lenkit ennen kisoja eivät ehkä ole hyvästä. Treenit menee hienosti, mutta ehkä tämä halli vaikuttaa Pimuun sitten näin. Tuomari nauroi, että on sulla kaksi IHAN ERILAISTA koiraa. Pimun radalla tunsin, että se uhkasi livetä ohjauksesta ja lopulta tempon vaihtuessa juoksusta normaaliin, se jatkoi haahuillen ohitseni. Päätin paniikissa uusia ja palasin juoksukyltin alkuun. En ole koskaan uusinut ja olin aivan hukassa. Onneksi Pimukin petrasi ja uusiminen sujuu hyvin. Loppurata meni ok, mutta olin varma, että tein väärän radan uusimisen yhteydessä tai muita virheitä. Yllätys oli suuri, kun Pimu saikin 91p!!🔥😅 Toka tuloksemme!

Mielettömän tyytyväinen tähän meidän rallyputkeen tyttöjen kanssa! Tammikuussa käytiin alkeiskurssi ja nyt Likalla ja Piikulla on jo eka koulari eikä Pimulta ja Lotalta puutu kuin yksi tulos. Kohti avointa luokkaa niiden kanssa siis! ❤️

Likan ja Piikun koularit

Tietoa kirjoittajasta

Hanna

Elämästä unelman reunalla kirjoittelee vihreällä ja positiivisella mielellä käyvä eukko. Valokuvauksen ja koiratouhujen lisäksi harrastan pitkänmatkan kävelyä, kiipeilyä, melontaa, sukellusta, maastoratsastusta ja retkeilyä. Arjen seikkailuja, maailman ihmeitä ja luonnossa samoamista. Niistä on pienen tytön unelmat tehty.

Jätä kommentti