Rally-toko 16.9.23, Salo

Meidän eka avoimen luokan koe Likan ja Piikun kanssa ja mahdollinen luokkanousu avoimeen Pimun kanssa. Kaikki tavoitteet täyttyivät tänään!! 🙏🔥Tuomarina tänään Taru Leskinen.

Likan kanssa tehtiin kiva rata. Edelleen sen ratasuoritus on kiihkeä, näpsi vähän remmiä ja jouduin pitämään tarkan linjan sen suhteen, että pysyttiin sivulla. Koska tiedän että Likalla on hirmuinen moottori kauniin ulkokuorensa alla, olin suoritukseen tyytyväinen. Eka vapaana Seuruu virallisissa kisoissa! 73p Tuomarin kommentit: Vilkasta tekemistä, joka kostautuu kontrollivirheinä.

Piiku puolestaan oli tosi kivassa vireessä. Teki upea radan ja oikein tunsin miten meidän kupla oli tiivis. Piiku pysyi upeassa katsekontaktissa. Myös tuomari näki tämän ja saatiin tuomarin palkinto. Tuomari kehui Piikua, että taas sai kuulemma muistutuksen siitä, että miksi collie omaa pk oikeudet kun näkee tällaisen asenteen! ❤️ Piiku on… Ei tällaista toista tule. Tuomarin kommentit: koira työskentelee kivalla asenteella.

Arvatkaa harmittiko kun tajusin tehneeni molempien kanssakylttivirheen! Molemmilta lähti – 10p koska tein täyskäännöksessä saksaisen! 🙈 Tein kyltillä ihan oman säädön, eli keksin ihan uuden kyltin lennosta. Onhan sekin saavutus! Mutta Piikulle olisi tullut 99p ja luokkavoitto, jos tota kämmiä ei olisi tapahtunut. Ja Likalle 83p.

Alokasluokassa Pimu jatkoi vakuuttavaa työtään: saimme uskomattomat 100p ja sijoituimme jaetulle 2.sijalle! Jatkossa siis Pimukin on RTK1!! Kahden kuumakallen jälkeen Pimu on niin erilainen toimija, että yllätyn jollain tapaa joka kerta kun saadaan upeat pisteet! Tänään oli kyllä upea kontakti ja Seuruu josta olin hirvittävän ylpeä,❤️ Tuomarin kommentit: nättiä ja selkeää ohjaamista.

Mikä päivä!!! 🔥

Tietoa kirjoittajasta

Hanna

Elämästä unelman reunalla kirjoittelee vihreällä ja positiivisella mielellä käyvä eukko. Valokuvauksen ja koiratouhujen lisäksi harrastan pitkänmatkan kävelyä, kiipeilyä, melontaa, sukellusta, maastoratsastusta ja retkeilyä. Arjen seikkailuja, maailman ihmeitä ja luonnossa samoamista. Niistä on pienen tytön unelmat tehty.

Jätä kommentti