Rally-toko 22.10.23, Lieto

Rally-tokon Rotumestaruudet 2023.

Osallistuimme Piikun ja Pimun kanssa suomen Collieyhdistyksen vuoden 2023 Rally-tokon Rotumestaruus kisoihin. Vähän jännitti, paikalla oli tosi paljon collieita ja tuttuja! Meillä oli takana melko hurja 24h,sillä edellisenä päivänä hukkasin lompakkoni ja sitä sitten hakiessa suttaantui koko ilta ja noin 300km. Tytöt joutuivat istumaan kauan autossa eikä kukaan meistä nukkunut hyvin kotiin päästyämme. Aamulla tytöillä oli ihan hirveästi energiaa ja minulla taas ei. Koko kisaan lähteminen oli vaakalaudalla, mutta onneksi lompakko löytyi läheiseltä huoltoasemalta, moottoritien rampilta. Yritin keskittyä kisaan, mutta ei se oikein onnistunut. Tähän nähden olen suoritukseen ihan tyytyväinen.

Piiku oli alkuun tosi innoissaan, edisti melkoisesti. Onneksi se lämmittelyn aikana rauhoittui ja saatiin hyvä rata aikaiseksi. Mokasin askel tehtävän ja se harmitti melkoisesti, mokasin sen molempien kanssa. Jostakin syystä ei vaan omat aivot toimineet oikein. Piiku sai kuitenkin tuloksen tältä radalta, 75p ja sijoituimme TSAUn omissa kisoissa kolmansiksi ja rotumestaruuksissa avoimen luokan toiseksi.

Pimun osallistuminen Suomen Collieyhdistyksen rally-tokon 2023 mestaruuskisoihin oli samalla sen eka avoimen luokan kisa. Tulosta ei saatu, mutta tuomari Hannele Pirttimaa oli kirjoittanut arvosteluun ”hyvä rata, mukavaa ja rauhallista ohjaamista”. Saimme 68p joten vain kahdesta pisteestä jäi tulos kiinni. Entistä enemmän harmittaa tuo oma kämmi askel-askel-tehtävällä, josta lähti -10p. Mutta meillä oli kivaa ja saimme hyvää kokemusta!

Sponsoroin samalla tapahtumaa mm. treeninameilla, heijastinliiveillä, punkkipihdeillä, leluilla, luilla ja ensiapulaukuilla. Ajatus sponsoroimiseen lähti siitä, että halusin paitsi mainosta omalle kaupalliselle toiminnalle, myös panostaa palkintoihin yhdistyksen alaosaston nimissä. Tapahtuma oli mielestäni hyvin onnistunut ja paikalla oli paljon collieita.

Voittaja luokassa nähtiin 9,5v oma kasvatti Hupi, RTK1 RTK2(AGI3) Lifedream Off To The Races. Hupi ei saanut pitkällä radalla tällä kertaa tulosta, mutta mieltä lämmitti nähdä myös oma kasvatti mukana menossa ❤️ oli muuten eka voittaja luokan kisa ja samalla hyl koirakolle: voittaja luokkaan on menty tasan kuudella tarvittavalla tuloksella. Kiitos Vilja aktiivisuudesta ja Hupin hyvästä hoidosta!

Tietoa kirjoittajasta

Hanna

Elämästä unelman reunalla kirjoittelee vihreällä ja positiivisella mielellä käyvä eukko. Valokuvauksen ja koiratouhujen lisäksi harrastan pitkänmatkan kävelyä, kiipeilyä, melontaa, sukellusta, maastoratsastusta ja retkeilyä. Arjen seikkailuja, maailman ihmeitä ja luonnossa samoamista. Niistä on pienen tytön unelmat tehty.

Jätä kommentti