Rally-kisat 6.1.24

Tammikuun alussa korkattiin vuoden ekat rally-kisat Lotan ja Pimun kanssa ja saatiin Pimulle tavoite täyteen RTK2! Vähän jännitin etukäteen taas. En niinkään Pimun suoritusta, mutta Lotan ekaa avoimen luokan kisaa. Se kun on melkoinen haahuilija niin ajattelin, että se kyllästyy ja liukenee jalan vierestä katsomaan vaikka ihanaa tuomaria. Tuomarina tänään Pia Heikkinen.

Pimun avoimen luokan suoritus oli ensin. Rata tuntui meille ihan oklta, pieniä muistutuksia joistakin jutuista lämpän aikana. Katselin paikalla olleita labbiksia ja tekivät kyllä huikeita suorituksia! Ajattelin, ettei me noin hyviä olla.. Radalla Pimu oli hyvin messissä, pari kertaa se vähän katosi kontaktista, mutta muuten meni hienosti. Olin yllättynyt ja ylpeä kun saatiin taas jopa 93p!! Tällä tuloksella Pimu sai siis RTK2 koularin ja siirtyi ensimmäisenä koiranani voittaja luokkaan! Hieno Pimpula! Voitimme myös tuomarin palkinnon hyvästä yhteistyöstä, mikä erityisesti lämmitti mieltä.

Lottakin sai tuloksen, mistä olin erittäin iloinen! Suorituksemme oli vauhdikas ja sain useaan kertaan kehoittaa sitä keskittymään minuun. Vapaana seuruu sujui kuitenkin paremmin kuin pelkäsin. Houkutuksen kohdalla se ei kyennyt vastustamaan ihanaa tossua, joten sitä piti nuuskia ja sitten napata suuhun. Onneksi se jätti sen siihen, eikä alkanut kannella sitä koko loppurataa😂

Tästä on hyvä jatkaa meidän tämän vuoden rally-tavoitteisiin eli muiden tyttöjen RTK2 koulareihin ja voittajaluokan kiemuroihin!

On minulla muuten myös muita iloisia uutisia! Lotan pentusuunnitelmat vuodelle 2025 ovat nyt julkaistu kotisivuilla. Olen niistä erityisen innoissani! 🔥❤️ Lotta on tarkoitus astuttaa noin vuoden päästä.

Tietoa kirjoittajasta

Hanna

Elämästä unelman reunalla kirjoittelee vihreällä ja positiivisella mielellä käyvä eukko. Valokuvauksen ja koiratouhujen lisäksi harrastan pitkänmatkan kävelyä, kiipeilyä, melontaa, sukellusta, maastoratsastusta ja retkeilyä. Arjen seikkailuja, maailman ihmeitä ja luonnossa samoamista. Niistä on pienen tytön unelmat tehty.

Jätä kommentti