Hakukurssit

Joka Sessen hauska hakupäivä:

Kiinnostaako henkilöhaku vaikkapa perheen kesken tai arjen aktivointina koirallesi? Kilpailutoiminta on aikaa vievää, koirasi ei omaa PK-poikeuksia tai jokin muu seikka estää vakavan treenaamisen? Olet oikeassa paikassa! Tällä kurssilla saat perustaidot koirasi virikkeellistämiseksi piiloleikkeihin ja vinkkejä siihen, miten harjoituksia voi asteittain vaikeuttaa. Näihin kursseihin ei ole rotu- tai ikärajoituksia! Teoriaosuus toteutetaan joko meillä tai etänä. Et tarvitse mitään etukäteistaitoja koirallesi, joten sopii myös pennuille! Näissä treeneissä koirasi tottuu kuin huomaamatta erilaisiin ihmisiin ja kehittyy fyysisesti sekä henkisesti. Yhteinen suhteenne ja luoksetulokin vahvistuu. Letkeän rennoissa treeneissä jokainen koira etsii vuorollaan tasonsa mukaisesi. Kaikki ohjaajat pääsevät myös harjoittelemaan piilossa olemista. Henkilöhaku onkin porukkalaji ja sopii parhaiten ihmisiin avoimesti suhtautuville koirille. Koirat odottavat aina omaa vuoroaan autoissa, joten toisiin koiriin reaktiivisesti suhtautuvat koiratkin voivat osallistua. Käytännön harjoituksiin varaa mukaasi säänmukainen vaatetus, raikasta vettä teille molemmille (metsässä liikkuessa tulee kuuma!) ja maailman parhaita herkkuja!

Kysy lisää myös yhdistyksille/ kasvattipäiville tai kerää oma kaveriporukka! !

Hinta 35e/koirakko, joka maksetaan noin viikko ennen tapahtumaa.

Seuraavat Joka Sessen hauskat hakukurssipäivät:

  • Ei tulossa olevia Joka Sessen hauskoja hakupäiviä, keväällä 2023 jatketaan!

ILMOITTAUDU MUKAAN:

Maastopäivän jälkeen voit halutessasi jatkaa treenejä meidän omassa porukassamme.

Palautetta päivästä:

”Tosi mukava päivä ja hyvä treeni koiralle. Nopeassa ajassa sai kattavan kuvauksen hausta lajina ja treeni oli kaikin puolin onnistunut. Sääkin salli 😊”

Ihanan rento harrastuspäivä, jossa joka koira sai olla oma yksilönsä ja eri ominaisuudet todella huomioitiin ja treeniä muokattiin niiden mukaan. Iloinen ja välitön tunnelma, tunsin olevani koirani kanssa tervetullut!

”Kaiken kaikkiaan päivä oli varsin onnistunut ja tunnelma mukava! Kaikki saivat olla omanlaisiaan koirakoita ja harjoitukset sovellettiin jokaisen tason mukaisesti :)”

Kaikki sujui hyvin. Jokainen sai mielestäni yksilöllistä couchausta.

Todella hienoa, että tällaisia matalan kynnyksen harrastuskokeilumahdollisuuksia järjestetään!

”Oli mukava ja mielenkiintoinen päivä. Koirat selvästi nauttivat, omani varsinkin. Vetäjä osasi tehdä harjoitukset jokaiselle koiralle sopivaksi ja antaa hyviä vinkkejä jatkoon. Tunnelma oli muutenkin kannustava ja rento.”

”Koiran häntä heilui ja keskittyi kivasti tekemään. Se on pääasia.”

”Tämä on ehkä hyödyllisin koulutus, jossa olen ollut riistaviettisen koirani kanssa. Luoksetulo on kehittynyt huimasti.”