Jälkikurssit

Joka Mustin rento jälkipäivä:

Kiinnostaako metsäjäljen tekeminen arjen aktivointina koirallesi? Nautitko luonnossa liikkumisesta koirasi kanssa? Olet oikeassa paikassa! Tällä kurssilla saat perustaidot koirasi virikkeellistämiseksi ja vinkkejä siihen, miten harjoituksia voi asteittain vaikeuttaa. Näihin kursseihin ei ole rotu- tai ikärajoituksia! Et tarvitse mitään etukäteistaitoja koirallesi, mutta tämän päivän jälkeen tiedät mistä ja miten aloittaa! Teoriaosuus toteutetaan joko meillä tai etänä. Treenit sopivat myös koirille, jotka eivät välttämättä ole kovin sosiaalisia. Metsäjäljen tekeminen metsään on sallittua, sillä koira jäljestää aina kytkettynä. Tule mukaan oppimaan uusi kiva harrastus! Käytännön harjoituksiin varaa mukaasi säänmukainen vaatetus, raikasta vettä teille molemmille (metsässä liikkuessa tulee kuuma!) ja maailman parhaita herkkuja!

Kysy lisää myös yhdistyksille/ kasvattipäiville tai kerää oma kaveriporukka! info@lifedream.blog

Hinta 35e/koirakko, joka maksetaan noin viikko ennen tapahtumaa.

Seuraavat kurssipäivät:

  • Ei tulossa olevia Joka Mustin rentoja jälkipäiviä, jatketaan keväällä 2023!

ILMOITTAUDU MUKAAN:

Maastopäivän jälkeen voit halutessasi jatkaa treenejä meidän omassa porukassamme

Palautetta päivästä:

”Kiitos vielä eilisistä treeneistä ja selkeistä opeista millä parantaa omaa ohjausta ja mitä treenata jatkossa 😊 Jäi niin hyvä fiilis kaikkinensa 😊 Ja olen tosi iloinen niistä tokan jäljen hyvistä pätkistä😊Ja pakko sanoa, että sulla on kyllä positiivisen ja kannustavan palautteen antamisen taito❤️

Suosittelen kaikille, jotka haluavat viettää mukavaa päivää koiransa kanssa metsässä! Näihin treeneihin on oikeasti tervetulleita kaikennäköiset, kokoiset ja luonteiset koirat omistajineen 🙂 ”

”sisältö vastasin hyvin kuvausta, hyvä matalan kynnyksen tapahtuma”

Ihanan rento harrastuspäivä, jossa joka koira sai olla oma yksilönsä ja eri ominaisuudet todella huomioitiin ja treeniä muokattiin niiden mukaan. Iloinen ja välitön tunnelma, tunsin olevani koirani kanssa tervetullut!