Jälkikurssit

Joka Mustin rento jälkipäivä:

Kiinnostaako metsäjäljen tekeminen arjen aktivointina koirallesi? Nautitko luonnossa liikkumisesta koirasi kanssa? Olet oikeassa paikassa! Tällä kurssilla saat perustaidot koirasi virikkeellistämiseksi ja vinkkejä siihen, miten harjoituksia voi asteittain vaikeuttaa. Näihin kursseihin ei ole rotu- tai ikärajoituksia! Et tarvitse mitään etukäteistaitoja koirallesi, mutta tämän päivän jälkeen tiedät mistä ja miten aloittaa! Teoriaosuus toteutetaan joko meillä tai etänä. Treenit sopivat myös koirille, jotka eivät välttämättä ole kovin sosiaalisia. Metsäjäljen tekeminen metsään on sallittua, sillä koira jäljestää aina kytkettynä. Opetamme koiran seuraamaan tallomaasi polkua metsässä. Kun taidot kehittyy, mukaan jäljelle voi ottaa myös esineitä. Tule mukaan oppimaan uusi kiva harrastus! Käytännön harjoituksiin varaa mukaasi säänmukainen vaatetus, raikasta vettä teille molemmille (metsässä liikkuessa tulee kuuma!) ja maailman parhaita herkkuja!

Kysy lisää myös yhdistyksille/ kasvattipäiville tai kerää oma kaveriporukka! info@lifedream.blog

Seuraavat kurssipäivät:

Tutustumispäivä La 27.5 klo 10. Yhden päivän tutustumiskurssi. Sisältää teorian ja käytännönharjoituksia. Hinta 35e. TÄYNNÄ/ Max 6 koirakkoa.

Pieni metsäjälkikurssi. 11.7-22.7 Joka mustin matalan kynnyksen jälkikurssi. Teoria käydään etänä ti 11.7 klo 19.00 ja kaksi käytännön harjoittelupäivää metsässä la 15.7 klo 9-11 sekä la 22.7 klo 9-11. Hinta 70e. TÄYNNÄ/ max 6 koirakkoa.

Ilmoittautuminen on sitova. Peruutuspaikkoja voi kysellä lähempänä tapahtumaa.

ILMOITTAUDU MUKAAN:

Maastopäivän jälkeen voit halutessasi jatkaa treenejä meidän omassa porukassamme

Palautetta päivästä:

”Kiitos vielä eilisistä treeneistä ja selkeistä opeista millä parantaa omaa ohjausta ja mitä treenata jatkossa 😊 Jäi niin hyvä fiilis kaikkinensa 😊 Ja olen tosi iloinen niistä tokan jäljen hyvistä pätkistä😊Ja pakko sanoa, että sulla on kyllä positiivisen ja kannustavan palautteen antamisen taito❤️

Suosittelen kaikille, jotka haluavat viettää mukavaa päivää koiransa kanssa metsässä! Näihin treeneihin on oikeasti tervetulleita kaikennäköiset, kokoiset ja luonteiset koirat omistajineen 🙂 ”

”sisältö vastasin hyvin kuvausta, hyvä matalan kynnyksen tapahtuma”

Ihanan rento harrastuspäivä, jossa joka koira sai olla oma yksilönsä ja eri ominaisuudet todella huomioitiin ja treeniä muokattiin niiden mukaan. Iloinen ja välitön tunnelma, tunsin olevani koirani kanssa tervetullut!

Lisää minustaOlen haaveillut omasta koirasta niin kauan kuin voin muistaa ja se olikin lapsuuteni merkittävin unelma. Lopulta hankin ensimmäisen koirani yli 20 vuotta sitten. Koiran ja ihmisen välinen yhteys ja tuhansien vuosien yhteinen evoluutio ovat minulle jatkuva opiskelun sekä ihmettelyn aihe. Lue lisää käymistäni eläinten käyttäytymiseen liittyvistä koulutuksista täältä.

Olen kasvattanut collieita vuodesta 2004 ja omistanut vuosien aikana myös useita muita rotuja kuten huskeja, irlanninsusikoiran ja terrierejä. Kilpailen koirieni kanssa agilityssa, tokossa, näyttelyissä ja rally-tokossa. Oma aikani ei riitä useammassa lajissa kilpailemiseen, mutta haluan tarjota koirilleni mahdollisuuksia lajityypilliseen käyttäytymiseen: nenän käyttöön, käytöksen tarjoamiseen ja ihmisen kanssa toimimiseen. Treenaamme tästä syystä aktiivisesti myös maastolajeja. Syksyllä 2021 päätin tarjota tällaisia palveluja myös muille kaltaisilleni koiranomistajille. Voit lukea lisää minusta täältä.

Tarjoan matalan kynnyksen palveluita kaikille koirille riippumatta rodusta tai aikaisemmasta kokemuksesta ja tavoitteena on sinun sekä koirasi välisen yhteyden rakentaminen ja vahvistaminen hauskan tekemisen kautta. Lähtökohtana on kokonaisvaltainen, myötätuntoon, kunnioitukseen ja viimeiseen tutkittuun tietoon perustuva koirien käsittely niin arjessa kuin harrastuskentillä. Katso kaikki palveluni täältä.