Metsäinen virikekurssi

Joka Murren metsäinen virikekurssi

Nautitko luonnossa liikkumisesta koirasi kanssa? Etsitkö erilaisia tapoja virikkeellistää koiraasi arjessa tai vaikkapa kesämökin pihassa? Olet oikeassa paikassa! Tällä kurssilla saat erilaisia vinkkejä koirasi aktivoimiseksi ja yhteistyön vahvistamiseksi. Näihin kursseihin ei ole rotu- tai ikärajoituksia! Tule mukaan oppimaan uusia tapoja tarjota koirallesi hauskaa ja lajityypillistä käytöstä!

Tällä matalan kynnyksen kurssilla opit erilaisia ruokaan ja esineisiin (lelut ja koiralle helpot esineet kuten lapaset) keskittyviä tehtäviä, joista voit valita itsellesi ja koirallesi sopivia omaan arkeesi. Harjoittelemme mm. esineen etsintää, noutamista, herkkujen etsintää ja viestin alkeita. Saat kurssin aikana osan tehtävistä kotona tehtäviksi ja käytännöntreeneissä jokainen pääsee vuorollaan harjoittelemaan. Kurssi järjestetään kaksipäiväisenä. Harjoitukset suunnitellaan yksilöllisesti koirallesi sopiviksi. Kurssille otetaan max 4 koirakkoa, jolloin treeniaikaa kaikille on paljon. Käytännönharjoituksiin varataankin 2 tuntia kerrallaan.

Käytännön harjoituksiin varaa mukaasi säänmukainen vaatetus, raikasta vettä teille molemmille (metsässä liikkuessa tulee kuuma!) ja maailman parhaita herkkuja sekä leluja!

Seuraavat kurssipäivät:

Metsäinen virikekurssi 1: lauantai 29.4.2023 ja lauantai 6.5.2023 klo 10-12. Hinta 60e.

Vapaita paikkoja!

Huomaathan, että kurssi-ilmoittautuminen on sitova, peruuttamattomasta paikasta veloitetaan täysi kurssimaksu. Ethän siis varaa paikkaa, jos olet epävarma pääsetkö osallistumaan!

ILMOITTAUDU MUKAAN:

Lisää minusta: Olen haaveillut omasta koirasta niin kauan kuin voin muistaa ja se olikin lapsuuteni merkittävin unelma. Lopulta hankin ensimmäisen koirani yli 20 vuotta sitten. Koiran ja ihmisen välinen yhteys ja tuhansien vuosien yhteinen evoluutio ovat minulle jatkuva opiskelun sekä ihmettelyn aihe. Lue lisää käymistäni eläinten käyttäytymiseen liittyvistä koulutuksista täältä.

Olen kasvattanut collieita vuodesta 2004 ja omistanut vuosien aikana myös useita muita rotuja kuten huskeja, irlanninsusikoiran ja terrierejä. Kilpailen koirieni kanssa agilityssa, tokossa, näyttelyissä ja rally-tokossa. Oma aikani ei riitä useammassa lajissa kilpailemiseen, mutta haluan tarjota koirilleni mahdollisuuksia lajityypilliseen käyttäytymiseen: nenän käyttöön, käytöksen tarjoamiseen ja ihmisen kanssa toimimiseen. Treenaamme tästä syystä aktiivisesti myös maastolajeja. Syksyllä 2021 päätin tarjota tällaisia palveluja myös muille kaltaisilleni koiranomistajille. Voit lukea lisää minusta täältä.

Tarjoan matalan kynnyksen palveluita kaikille koirille riippumatta rodusta tai aikaisemmasta kokemuksesta ja tavoitteena on sinun sekä koirasi välisen yhteyden rakentaminen ja vahvistaminen hauskan tekemisen kautta. Lähtökohtana on kokonaisvaltainen, myötätuntoon, kunnioitukseen ja viimeiseen tutkittuun tietoon perustuva koirien käsittely niin arjessa kuin harrastuskentillä. Katso kaikki palveluni täältä.