Juhannuskisat Tuorlassa

24.6.2012 Juhannuskisojen salso tänään: Fatikon Nappanahka ”Ramses” 20 virhepisteellä ylsi kolmannelle sijalle maksi ykkösissä 🙂 Varsinkin pituus harmittaa, se oli ihan oma moka 😀 Mutta tulos ja sijoitus oli enemmän kuin olisin saattanut toivoa, mahtifiilis!

ramu6

Tietoa kirjoittajasta

Hanna

Elämästä unelman reunalla kirjoittelee vihreällä ja positiivisella mielellä käyvä eukko. Valokuvauksen ja koiratouhujen lisäksi harrastan pitkänmatkan kävelyä, kiipeilyä, melontaa, sukellusta, maastoratsastusta ja retkeilyä. Arjen seikkailuja, maailman ihmeitä ja luonnossa samoamista. Niistä on pienen tytön unelmat tehty.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s