Pennut agsaamassa ja paimentamassa

Kävimme perjantaina agsaamassa pentujen sekä Meten ja Leelan kanssa. Harjoittelin keskiviikkona kotiläksyksi Anetelta saamiani juttuja kuten keppikulmaa, pimeää putkikulmaa, valssausta ilman huitovia käsiä, ja -tietenkin- irtoamista.

Mette sai keskiviikkona Anetelta kehuja – se on hirmuisesti kehittynyt irtoamisessa ja menee nyt esteitä kentällä myös itsekseen. Olen tosin huomannut viime aikoina, että se myös väsähtää hirmuisen nopeaan 😦 Ikää sillä on nyt yhdeksän vuotta, että vaikka menohaluja olisi kenties sen kroppa kuitenkin alkaa jo osoittaa vanhuuden merkkejä. Keppikulmia harjoiteltiin targetilla ja nopeasti möttis oppi hakemaan oikeaa kohtaa.

Leela puolestaan oli epätyypillisen rauhallinen ja tahkosin sen kanssa irtoamista ja ohjauskulmia. Puuma oli hallilla toista kertaa ja meni upeasti jo pieniä ratoja lelun perässä: täys pitkiä putkia ja siivekkeiden kiertoja. Se ampui kiinni leluun tosi hienosti, olin oikein ylpeä sen kyvyistä! Pedon kanssa treenasimme putkia lelun kanssa joka oli kiinni pitkässä narussa. Pedon kanssa en ole vielä itse ihan hirveästi päässyt leikkimään, joten se teki meille oikein hyvää. Olen kyllä tosi tyytyväinen molempiin ipanoihin, niissä on kivasti potentiaalia.

Lauantaina kävimme sitten paimentamassa Somerolla. Joannalla oli mukana Shanti ja minulla Shantin lapset Puuma ja Peto sekä Juuson Ronja. Ilma oli vaihteleva: välillä satoi ja onneksi loppupäivästä paistoi aurinko. Kyseessä oli Helsingin- ja Turun alaosastojen paimennuspäivä ja paikalla oli muitakin tuttuja. Näin pari Bregon Billionbeat pentua ja Lyylin sulhasmiehen Peikon. Lisäksi paikalla oli Miisa Voiton kanssa. Bregon pentu Aada pääsi ainoana nahkana läpi taipumuskokeesta!! ONNEA!! Shantin sisko Nefe oli myös paikalla, oli kiva nähdä tyttöjen työskentelyä taas.

 

 

 

 

Tietoa kirjoittajasta

Hanna

Elämästä unelman reunalla kirjoittelee vihreällä ja positiivisella mielellä käyvä eukko. Valokuvauksen ja koiratouhujen lisäksi harrastan pitkänmatkan kävelyä, kiipeilyä, melontaa, sukellusta, maastoratsastusta ja retkeilyä. Arjen seikkailuja, maailman ihmeitä ja luonnossa samoamista. Niistä on pienen tytön unelmat tehty.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s