MM-karsinnat

Joanna kehoitti minua saapumaan Lietoon paikan päälle seuraamaan MM-karsintoja tänä vuonna. Minulla ei ole mitään kokemusta noin isoista kisoista, ja täytyy kyllä sanoa, että ihan mielettömän upean kokemuksen sieltä sain! Juuso-Keponen lähti kuskiksi ja perille saapuessamme pääsimme heti seuraamaan maksien päivän toista rataa. Tunnelma oli tiheä, eikä itsellenikään tullut yllätyksenä kylmät väristykset, joita sain kun koirakot saivat nollaratoja ja tuulettivat sen mukaisesti. Yleisö on mielestäni aina agilitykisoissa, on ne sitten viralliset tai epikset, ihanasti mukana koirakon suorituksessa, eikä nytkään tarvinnut pettyä. Huokaus, joka purkautui satojen ihmisten suusta yhtä aikaa kun koira tiputti riman tai meni väärän radan oli kuulemisen arvoinen. Uskon, että tämä oli meille molemmille todella avartava kokemus 🙂 Jäimme paikan päälle seuraamaan myös viimeisen radan minien ja medien suorituksia. Ostin paikalla olleista kojuista uusia agsaleluja koirille ja pennuille sekä tilasin Janita Leinosen  tekemän Tekniikka 1 DVDn jota nyt sitten kieli pitkällä odotan postissa saapuvaksi. Maksien viimeinen finaalirata oli jännitystä täynnä ja oli mukavaa kun näin siellä tuttuja naamoja kuten Anette ja Liuhdon Timo, jonka koulutuksessa kävin keväällä. Kasvo ja nimi muistini ei ole mitenkään erityisen hyvä 😉 Kylläpä sain taas pontta omaan treenailuun, en malta odottaa että päästään taas Aneten kanssa tositoimiin! Onneksi on loma, niin voin into piukeana laukata vaikka joka päivä hallilla vääntämässä itseni hikeen. 😀

Katso lisää tarinaa ja kuvia MM-karsinnoista.

Tietoa kirjoittajasta

Hanna

Elämästä unelman reunalla kirjoittelee vihreällä ja positiivisella mielellä käyvä eukko. Valokuvauksen ja koiratouhujen lisäksi harrastan pitkänmatkan kävelyä, kiipeilyä, melontaa, sukellusta, maastoratsastusta ja retkeilyä. Arjen seikkailuja, maailman ihmeitä ja luonnossa samoamista. Niistä on pienen tytön unelmat tehty.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s