Tiimin oma kesäpäivä

Perinteiseen tapaan järjestin lauantaina tiimin oman kesäpäivän. Tällä kertaa järjestin leikkimielisen näyttelyn, johon tuomariksi lupautunut Birgitta joutui kuitenkin viime hetkellä perumaan tulonsa. Niinpä tiimiläisten suostumuksella toimin itse tuomarina ja vaikka etukäteen pelkäsin melkoisesti kasvattien arvioimista ja sijoittelua, niin päivästä kehkeytykin varsin mukava 😀

Siltapeltotila valmistautuu vieraisiin..

Aloitimme kahdentoista aikaan ja autoja alkoikin kertyä pihatielle mukavaan tahtiin…

Pihatie valloitettu

Näyttely pidettiin ”takakentällä”, jonne raahasimme tuolit katsomoksi. Heinäkenttä oli melko pitkä, mutta kyllä siinä hyvin pienen näyttelyn sai aikaiseksi.

Yleisöä paikalla
Juuso, Outi, Laura, Joanna, Anu…
Meitä sponsoroi upein pokaalein ja ruusukkein yksityishenkilö M. Saharanta sekä Salon Musti & MIrri ihanin pussukoin!! Kaikki osallistujat palkittiin!

Olin todella iloinen kun sain Salon Mustin ja Mirrin sponssaamaan päiväämme: saimme kaikille osallistujille jaettavaksi pienen pussukan, joka sisälsi näytepusseja ja luita. Lisäksi Miisa lahjoitti tapahtumaan 17 pokaalia ja 25 ruusuketta, joten köyhin käsin ei kasvatinomistajien tarvinnut meiltä lähteä. Lisäksi Hanna lahjoitti Royal Canin-tuotesarjan näytepusseja, joten päivä oli erittäin makoisa!

Aluksi pyysin kehään urospennut, joita oli saapunut paikalle neljä. Normaaliin tapaan pyöräytin alkusilmäilyn jälkeen koirat kehässä ympäri ja otin ne sitten yksilöarvosteluun.

L. Shepherds Pie, L. Still Counting Sheep ja L. St Wool
Lifedream Young Master Tolman
Joannan esittämä Peto poseeraa 🙂

Päätin laittaa pojat seuraavaan järjestykseen: 1. L. Still Counting Sheep 2. L. Shepherds Pie 3. L. Young Master Tolman 4. L. St Wool

Narttupennuissa paikalla oli Fiksu eli Lifedream Yodling Little Gilly sekä Ronja L. Yes I Am RN’B Design. Oma pieni Puumani esiintyi myös, mutta en laskenut sitä mukaan kilpailuun.

Lifedream Yodling Little Gilly voitti narttupennut ja oli päivän VSP-pentu 🙂
Kepon Ronja oli 2. ja sai Kunnia Palkinnon. 😉
Gasellimainen Puumani eli L. Stop The Livestock
Luottoihmiseni Kepo Juuso ja Joanna kehänlaidalla odottamassa omaa vuoroa 🙂
Tämän päivän ROP pentu oli Muro eli L. Still Counting Sheep. Onnea Outi!!
Kehäsihteeri Sirja 🙂

Kehäsihteerinä toimi aina niin avulias Sirja, jonka omat koirat olivat jääneet kotiin kennelyskän takia 😦 Onneksi Sirja jaksoi kuitenkin paahtaa koko päivän meillä, otti kuvia ja merkitsi tulokset tarkasti ylös. Way to go!

Pentujen jälkeen seuraavaksi kehään astelivat nuoret komistukset Uuno (Lifedream Up N’Coming) sekä Hukka (L. Unfitting To Please) ja Roki (L. Blue Bolger). Se olikin päivän suurin luokka ja päätösten tekeminen vaikeaa 😉 Laitoin kuitenkin koirat edellä mainittuun järjestykseen.

Kaikille luokkavoittajille jaoimme pokaalin ja pennut saivat pienet Kunnia Palkinto pokaalit. Tuntui olevan kaikilla hymy herkässä, joten hyvä niin. Kerroin mielipiteeni koirasta ääneen omistajalle ja katsojille ja yritin olla tuomioissani asiallinen. Kaikista löytyi niin hyvää kuin huonoakin, mutta jännittää ei onneksi kenenkään tarvinnut.

Nuorten urosten jälkeen kehään asteli ainoana luokassaan Saku eli Lifedream Rider of Rohan omistajansa Katrin kanssa.

Tämän jälkeen Tom, Lifedream Lord Legolin, joka edusti ainoana koirana veteraani ryhmää ja voitti myös parhaan vetskun pokaalin ja ruusukkeen 🙂

Paras uros kehään kokosin myös siveyden sipulin Osmon Lifedream Black Balrog, komeista kotikoirista  pina veli Boriksen, L. Blue Boffin sekä uros pentujen parhaan eli Muron L. Still Counting Sheep.

Lifedream Up N’Coming Uuno omistajansa Anun kanssa, voitti nuoret urokset.
Maiju ei tapansa mukaan paljoa posetellut, vaan luotti luomuesiintymiseen! 😀
Lifedream Unfitting To Please alias Hukka
Lifedream Rider of Rohan ”Saku” ja omistajansa Katri
Kaikkien aikojen ensimmäinen kasvattini ja aikas monen pennun isoisä ja isoisoisä Tom, Lifedream Lord Legolin palkittiin nyt 8 vuoden iässä parhaana vetskuna!
Siveyden sipulit luokan voittaja Osmo, L. Black Balrog hurmasi paitsi hienolla esiintymisellä, mutta myös upealla ulkonäöllä. Osmo sulatti sydämeni niin, että palkitsin sen lopulta ROP ja BIS tittelillä! 🙂
Edelleen omaa kotia etsivä kultaisenluonteinen Boris, L. Blue Boffin esiintyi Komeat Kotikoirat luokassa mallikkaasti ja voitti luokkansa. 🙂 Hienoa Toveri Pörheä!
Boriksen turkki viuhui hienosti liikkeessä.

Narttujen kehä alkoi nuorilla nartuilla, luokassa Leela Lifedream Blue Belladonna, Bree, Lifedream Blue Berylla ja Usva Lifedream Unite Spirit N’Speed. Sijoitin koirat kyseisessä järjestyksessä.

Aikuisten narttujen luokassa ei ollut kuin Daisy, Lifedream Daisy Gardner, joten se voitti luokkansa 🙂

Komeiden kotikoirien luokassa Peppi, Lifedream Day Dawns Red hävisi pitkäkarvaiselle Borikselle, utta paras narttu luokassa pärjäsi hienosti ollen paras narttu ja VSP. Hienoa! Paras narttu kehässä oli siis Pepin lisäksi Daisy, Leela sekä paras narttupentu Fiksu.

Lisäksi arvostelin Vierailevien Velmujen luokan, joka oli tarkoitettu kasvatinomistajieni toisille koirille ajatuksena, ettei ketään tarvitsisi jättää kotiin. Ensimmäisenä palkitsin ruusukkeella ja isolla luulla borzoi Mysin, kakkoseksi hienon rautarouva sheltti Iitan ja kolmanneksi komean Eskon.

Nuorten narttujen voittaja Leela Lifedream Blue Belladonna
Leela liikkeessä 🙂
Lifedream Blue Berylla 2. luokassaan 🙂 omistajansa Lauran kanssa.
Lifedream Unite Spirit N’Speed Usva 3.
Lifedream Daisy Gardner luokkansa voittaja 🙂
Daisy
Lifedream Day Dawns Red alias Peppi, joka oli tämän päivän paras narttu ja VSP, onnea Hanna!!
Kasvattajatuomarin on helppo hymyillä kun urakka on ohi: vasemmalla omistaja Juhani ja ROP Lifedream Black Balrog ”Osmo” ja oikealla Hanna ja Lifedream Day Dawns Red ”Peppi”

PPäivä oli todella kuuma, koirille oli onneksi paljon vettä saatavilla, mutta vaikka näyttelyn oli tarkoitus kestää vain hetki, vierähti siinä kuitenkin pari tuntia nopeasti. Aurinko porotti täydeltä terältä (myöhemmin ollaan vertailtu rusketusraitoja) ja nälkä alkoi kurnia. Seuraavaksi vuorossa olikin grillaus ja perinteiset mässäilyt 🙂

Maiju, Anu ja Sirja yhdessä Usvan kanssa odottavat omaa vuoroaan 🙂

Ruokailun jälkeen kello alkoi jo olla kuusi ja päivä oli mennyt hirmuisen nopeaan. Suuri kiitos ja kumarrus kaikille päivään osallistuneille, oli todella mukavaa saada teidät tänne meille jälleen kerran. Seuraava yhteismiitinki usean kanssa on paimennus lauantaina 18.8. Sen jälkeen tapaamme agilityviikonloppuna 15-16.9 sekä tokopäivänä 13.10.  Näyttelyistä puhumattakaan. Mutta tällaiset epäviralliset iltamat ovat olleet jokavuosi ohjelmassa, siispä myös kenties ensi vuonna 😉

Kun väki lähti, kepo pääsi hoitamaan omaa laumaa 🙂
Juuso sai Ronjan taas pitkästä aikaa viikoihin kotiin, taisivat molemmat olle onnellisia. 🙂

Päivästä löytyy runsaasti kuvia useassa eri lähteessä:

Tiimin facebook sivu

Lauran kuvat

Petran kuvat

Tietoa kirjoittajasta

Hanna

Elämästä unelman reunalla kirjoittelee vihreällä ja positiivisella mielellä käyvä eukko. Valokuvauksen ja koiratouhujen lisäksi harrastan pitkänmatkan kävelyä, kiipeilyä, melontaa, sukellusta, maastoratsastusta ja retkeilyä. Arjen seikkailuja, maailman ihmeitä ja luonnossa samoamista. Niistä on pienen tytön unelmat tehty.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s