Agilitypäivä 11.11.12

Sunnuntaina meillä oli sitten jälleen Aneten vetämät valmennustreenit tällä kertaa Halikossa Ehyt-hallilla. Paikalla oli pieni, mutta innostunein kasvatinomistajajoukko: Sirja Röllin ja Riesun, Joanna Leelan ja Shantin ja Maiju Rokin kanssa. Itse valitsin mukaan möllikoirani Rosien ja Lyylin. Päivän aihe oli kepit ja kontaktit ja niitä kyllä saimmekin treenata oikein urakalla radalla, jossa oli 20 estettä. Kepit tehtiin peräti kolmeen kertaan, oli putkea ja muutama hyppy, keinu ja A. Varsin vauhdikas ja koirille kiva rata, jossa putkista sai kivasti vauhtia lisää. Ei kuitenkaan mitenkään helppo nakki, kun kaikki ohjaajat tuntuivat takeltelevan kuka missäkin kohdassa.

Tässä muutamia kuvia päivästä. EHYT-halli oli kyllä jälleen pienenoloinen, mutta Aneten rata ei tarvinnutkaan isoa tilaa. Meille passelit 3,5 tunnin treenit saatiin kuitenkin hyvin aikaiseksi ja VOI miten hiki virtasi!! 🙂 Seuraava tiimipäivä agilitynsaralla on valmennusryhmä I 17.11 ja tämä II ryhmä tapailee varmaankin vasta tammikuussa seuraavan kerran. Katsotaan! Mutta kyllä kasvattajana oli ihanaa katsella sivusta, miten kaikki osallistuneet koirat: Rölli L. Lady Fortuna lastensa Riesun L. Ethos of Narnian ja Shantin L. Endless Narnian sekä Rosie L. Lady Freyja lapsensa Rokin L. Blue Bolgerin ja Leelan L. Blue Belladonnan kanssa olivat innostuneita, NOPEITA, ja varsin potentiaalisia. Voi kun mekin nyt saisimme jostakin inspistä päästä niihin virallisiin asti.

Omalla kohdalla läksyksi tuli Lyylin leikkiharjoittelut: sehän kiskoo hulluna lelua ekat 10min, mutta sitten treenien jatkuessa mielenkiinto leluun hieman laantuu, VARSINKIN jos ahne kenguruni saa palkakseen namia jossain vaiheessa. Tänäänkin kävi niin, ettei lelu enää kiinnostanut kun namiakin oli tarjolla. Lisäksi kotipihalle pitäisi väsätä verkkokepit, mikä kyllä olisi aivan mielettömän suuri apu keppien harjoittelussa niin Rosielle, Lyylille, Metelle, Ramulle kuin talon nuorille pennuillekin. Siispä katsotaan..

Lainakoira Leela toimi tällä radalla tosi hyvin, hemmetin nopea se on ja minun on tehtävä sen kanssa tuplamäärä töitä, mutta kyllä siitä vielä tulee luoti jonakin päivänä 🙂 Möllikisoja olen nyt katsellut muutamia sillä silmällä, kovasti haluaisin Rosien ja Lyylin kanssa taas kokeilla missä mennään.

Lisää kuvia päivästä löytyy tästä linkistä.

Tietoa kirjoittajasta

Hanna

Elämästä unelman reunalla kirjoittelee vihreällä ja positiivisella mielellä käyvä eukko. Valokuvauksen ja koiratouhujen lisäksi harrastan pitkänmatkan kävelyä, kiipeilyä, melontaa, sukellusta, maastoratsastusta ja retkeilyä. Arjen seikkailuja, maailman ihmeitä ja luonnossa samoamista. Niistä on pienen tytön unelmat tehty.

Yksi ajatus artikkelista “Agilitypäivä 11.11.12”

  1. Tossa yhessä kuvassa on kuvatekstinä että Rölli treenaa An kontakteja, mutta siinä kuvassa on kyl Riesu 😉

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s