Tiimin agilitypäivä 12.1.2013

Vuoden ensimmäiseen agilitypäivään viime lauantaina kokoontui taas reipas joukko osallistujia: paikalla oli Joanna Shantin ja Hukan sekä Pedon kanssa, Miisa Voiton kanssa, Anu Uunon, Petra Tompan ja Maiju Rokin kanssa. Kepo Juuson piti osallistua, mutta hän oli niin flunssainen, että myi vuoronsa minulle ja Hugolle. Niinpä pääsin minäkin piiiitkästä aikaa tekemään töitä hulivilipoikani kanssa.  Paikkana oli tuttuun tapaan puolilämmin Salon koirahalli. Tein vuokraamallemme kentälle kaksi puolta väliaidoilla ja harjoittelimme pientä 13 esteen rataa toisella puolella ja erikseen kontaktiesteitä sekä keppejä toisella puolella. Aikaa meillä oli kolme tuntia.

Yleisöä ja osallistujia

Kontaktiesteitä harjoiteltiin tutulla kaavalla: nakkia laudalle ja varovaisesti menoksi. Varsinaisia kontaktikohtia harjoiteltiin erikseen pysäyttämällä koira tai ns. heittämällä se kontaktille. Ideana siis se, että koira hakee itse aktiivisesti kontaktipintaa, jonka Shanti ja Rokikin aika kivasti jo osaavat.

Maiju ja Roki (L. Blue Bolger)
Miisa ja Voitto (SC Think Pink)
Petra ja Tom (L. Lord Legolin). Tomppa on ensimmäisestä pentueestani ja kohta jo 9 vuotias! Mutta näin hienosti sitä silti mentiin!! 🙂
Myös keppejä otettiin yksittäisenä esteenä: tässä Tom harjoittelee keppejen menokulmaa.

 

Myös Hugo (L. Missionary Man) muisti aika kivasti kontaktipaikan.
Roki (L. Blue Bolger) hakee jo kivasti itse keppejä. Taitava poika!
Uuno (L. Up N’Coming) kontakteilla
Maiju ja Shanti (L. Endless Narnia) hyppyradalla lennossa.
Minä ja Hugo (L. Missionary Man) vauhdissa radalla.
Tomppa (L. Lord Legolin) radalla 🙂

Lisää kuvia päivästä löytyy tästä linkistä.

Radan puolella harjoittelimme kuppipohjaisesti irtoamista ja eteenmenoa ensin kahden ja sitten kolmen suoran esteen takaa, lopuksi liitimme hommaan mukaan putken. Pyrin painottamaan palkkauksessa lelua tai namia siten, ETTEI se tulisi ohjaajalta itseltään. Maiju ja Joanna toimivat radan puolella apuohjaajina kun minä avustelin kontaktipuolella.

Kaikki tuntuivat olevan into päällä ja seuraavat agsapäivät helmikuussa laitettiin tiimin kanssa pohdintaan. Tarkoituksena on jatkaa näitä päiviä minun valmennusryhmälleni kerran kuussa Salon koirahallilla ja Aneten treenit jatkuvat kakkos-Valmennusryhmämäläisille heti kun yhteinen aika saadaan sovittua.

Tuli itsellekin taas melkoisesti intoa!! Kiitos kaikille!!

Tietoa kirjoittajasta

Hanna

Elämästä unelman reunalla kirjoittelee vihreällä ja positiivisella mielellä käyvä eukko. Valokuvauksen ja koiratouhujen lisäksi harrastan pitkänmatkan kävelyä, kiipeilyä, melontaa, sukellusta, maastoratsastusta ja retkeilyä. Arjen seikkailuja, maailman ihmeitä ja luonnossa samoamista. Niistä on pienen tytön unelmat tehty.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s