In loving memory,Ikuisesti muistoissa

Täältä löydät esittelyt jo luotamme poistuneista perheenjäsenistä. Ikävä on suunnaton. Ylläoleva video on julkaistu keväällä 2013. Pahoitteluni videon huonon laadun vuoksi. Tämä pätkä on vuodelta 2006 ja siinä esiintyvät kaikki kennelini kantakoirat: so uros Bilbo V.Shakas Royal Kraal, tri n Cinnaberrys Way of Life”Wanja”, tri u Wanjan poika Lifedream Lord Legolin ”Tom”, tri n Dalimattas Action Mette ”Mette”, Meten tyttäret blm n Lifedream Lady Freyja ”Rosie” ja tri n Lifedream Lady Fortuna ”Rölli” sekä so narttu Oneways Golden Treasure ”Alda”. Näistä koirista muodostuu Lifedream ”linja”.

LUE LISÄÄ BILBOSTA (ck.collie uros BH Bilbo V. Shakas Royal Kraal)
s.18.07.2001- 26.06.2014

bilbo12v

Bilbo oli lauman iloinen söheltäjä ja tuntui siltä, ettei se rauhoittunut lainkaan edes vanhoilla päivillään. Bilbo rakasti ihmisiä ja touhuta kanssani. Nuoruuden päivinä treenasin sen kanssa tottelevaisuutta. Bilbo oli monesti koiristani se, joka sulatti vieraiden sydämet. Sillä on Suomessa 8 pentuetta ja Ruotsissa yksi. Sen pennut ovat olleet vilkkaita ja avoimia ja lähtökohtaisesti hyviä harrastuskoiria. Bilbolla on lapsenlapsia ympäri Eurooppaa ja olenkin sen jälkeläisistä hyvin ylpeä. Bilbo pääsi ikiuneen kesällä 2014, jolloin siltä löytyi laajentuneen eturauhasen lisäksi jokin epämääräinen möykky rauhasen vierestä (kasvain,kysta tai nesterakkula). 13 vuotiaana se oli elänyt täyden elämän ja päätin olla rasittamatta sitä suurilla leikkauksilla.

LUE LISÄÄ METESTÄ (SK.collie narttu Dalimattas Action Mette)
s.16.05.2003-2.5.2013

https://i0.wp.com/lifedream.kuvat.fi/kuvat/Lifedream%20lk.colliet%20-Our%20smooth%20collies/Muistoissa%20-%20in%20memoriam/Dalimattas%20Action%20Mette/dalimattasactionmette0306103.jpg/_full.jpg

Mette oli avoin, kiltti ja iloinen koira, joka eli koko ikänsä kainaloisenani. Monesti sanoin, ettei se tiedä olevansa koira lainkaan, vaan vain luonnollinen jatke sydämeeni. Meten kanssa harrastin ja kilpailin agilityn ensimmäisessä luokassa ja se olikin aina valmis kentille kanssani. Totaalisen pallohullu Mömmis on periyttänyt kilttiä luonnettaan pennuilleenkin, se oli kahden Lifedream-pentueen emä. Meteltä löytyi yllättäen keväällä 2013 haimakasvain, jonka myötä se päästettiin ikiuneen.

LUE LISÄÄ ALDASTA (Sk.collie narttu Oneways Golden Treasure)
s.7.2.2005- 7.5.2013

OneWay’s Golden Treasure

Ruotsintuonti Alda, tuo ikuinen hymyilevä joikaaja, asui luonani vuoteen 2008 asti, jolloin se muutti ystäväni luo Fatikon kenneliin. Aldalla on kaksi pentuetta Lifedream nimelle. Alda oli luonteeltaan oikea persoona, joka kyllä kertoi jos kaikki ei mennyt niin kuin se halusi 😉 Alda oli äänivarma. Sen kanssa harrastettiin agilitya ja uintiretkiä. Aldan pennut ovat olleet iloisia ja avoimia lapsia, mutta se on periyttänyt jonkin verran ääniherkkyyttä. Alda menehtyi kasvaimiin keväällä 2013.

LUE LISÄÄ WANJASTA (Sk.collie narttu Cinnaberrys Way Of Life)
s. 18.08.2002 – heinäkuu 2013

Cinnaberry’s Way of Life

Wanja eli meillä kuusi vuotiaaksi, mutta muutettuani maalle se ei enää tullut toimeen kissojen kanssa. Wanja oli rautahermoinen, melko itsenäinen narttu, joka rakasti ihmisiä ja lapsia. Se oli avoin ja äänivarma, mutta aika kova narttu laumassa. Wanja eli viimeiset vuotensa poikansa luona Lahdessa. Wanja päätettiin päästää ikiuneen kun se takapää alkoi luhistua 11 vuoden iässä. Wanja on emänä kolmelle Lifedream-pentueelle. Sen pennut ovat olleet varmoja kansalaisia, joilla toisilla on äitinsä itsenäinen luonne.

LUE LISÄÄ FÈASTA (Brasilianterrieri narttu Jadewarrior Veni Vidi Vici

Fëa oli ensimmäinen brassini, joka eli puolivuotiaaksi. Se menehtyi äkillisesti johtuen synnynnäisestä keuhkorakkuloiden rakenneheikkoudesta. Fëa oli kooltaan todella pieni alusta asti, mutta luonteeltaan täyttä kultaa.

Annie Lennox – Into The West

Lay down
Your sweet and weary head
Night is falling
You have come to journey’s end
Sleep now
And dream of the ones who came before
They are calling
From across a distant shore
Why do you weep?
What are these tears upon your face?
Soon you will see
All of your fears will pass away

Safe in my arms
You’re only sleeping

What can you see
On the horizon?
Why do the white gulls call?
Across the sea
A pale moon rises
The ships have come to carry you home
And all will turn
To silver-glass
A light on the water
All souls pass

Hope fades
Until the world of night
Through shadows’ falling
Out of memory and time
Don’t say
We have come now to the end
White shores are calling
You and I will meet again

And you’ll be here in my arms
Just sleeping

What can you see
On the horizon?
Why do the white gulls call?
Across the sea
A pale moon rises
The ships have come to carry you home
And all will turn
To silver-glass
A light on the water
Grey ships pass
Into the West

(Laulu Taru Sormusten Herrasta

Song  from the movie Lord Of The Ring, Return of The King)

Tietoa kirjoittajasta

Hanna

Elämästä unelman reunalla kirjoittelee vihreällä ja positiivisella mielellä käyvä eukko. Valokuvauksen ja koiratouhujen lisäksi harrastan pitkänmatkan kävelyä, kiipeilyä, melontaa, sukellusta, maastoratsastusta ja retkeilyä. Arjen seikkailuja, maailman ihmeitä ja luonnossa samoamista. Niistä on pienen tytön unelmat tehty.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s