Lyyli on astutettu!! Pentuja viikolle 29?!

Lyyli aloitti juoksunsa viime viikolla alkuviikosta ja olen sen vointia katsellut nyt sillä silmällä. Tänään kokeilin Ramseksen kanssa miltä tyttö tuoksuu ja tuoksuihan se Ramun nenään hyvälle 😉 Pentuja on siis nyt odotettavissa viikolle 29!! Päivittelen tänne jatkossa Lyylin kuulumisia, nyt kaikki peukut pystyyn, että lapsia ilmestyy maailmaan! Mahdollisten pentujen luovutus ajoittuu syksyyn, noin puoleen väliin syyskuuta. Jos oma sängyntäyte ja treenikaveri kiinnostaa, niin ota yhteyttä kennel@lifedream.eu

Lisää tietoa yhdistelmästä:

https://siltapelto.wordpress.com/pentusuunnitelmia-2013/

http://pupsit.haukotus.net/pupsit/show_litter.php?litterid=517

Lyyli ja valmentajamme Anette Lindell tositoimissa vain pari viikkoa sitten :)
Lyyli ja valmentajamme Anette Lindell tositoimissa vain pari viikkoa sitten 🙂

Tietoa kirjoittajasta

Hanna

Elämästä unelman reunalla kirjoittelee vihreällä ja positiivisella mielellä käyvä eukko. Valokuvauksen ja koiratouhujen lisäksi harrastan pitkänmatkan kävelyä, kiipeilyä, melontaa, sukellusta, maastoratsastusta ja retkeilyä. Arjen seikkailuja, maailman ihmeitä ja luonnossa samoamista. Niistä on pienen tytön unelmat tehty.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s