Rosie TOKO ALO I

Saimme Rosien kanssa lauantaina ensimmäisen tokon ykköstuloksen elämämme toisessa tokokokeessa Salossa. Olin ihan äimistynyt, koska koe ei mennyt ihan niin putkeen kuin viimeksi. Edellisellä kerralla jäi päälimmäiseksi kuitenkin mieleen ne nollaksi jääneet liikkeet, kun taas tällä kertaa saimme tuloksen kaikista liikkeistä.

luoksepäästävyys 10,

paikallamakuu 10,

seuraaminen kytkettynä 9,5, Rosiella pysyi hyvin kontakti yllä!

seuraaminen taluttimetta 8,alkoi hieman haahuilemaan sivusuunnassa..

maahanmeno seuraamisen yhteydessä 8, tarvitsi kaksoiskäskyn liikkeelle lähdössä

luoksetulo 7,ehti perusasennosta painua maihin ennen kuin lähdin liikkeelle

seisominen seuraamisen yhteydessä 7, ennakoi ja istui ennen käsyä lopussa

estehyppy 7, ennakoi jälleen ja ehti istua ennen käskyä

yleisvaikutelma 8- tuomari sanoi jotakin, että on hieman yli-innokas odottamaan ja kuuntelemaan 😉

pisteet 164. sija 6/14

Olin kyllä ihan mielettömän tyytyväinen Rosien seuraamiseen, se oli parantunut edellisestä kerrasta. Myös jäävät ovat mielestäni ihan kivoja ja varmoja.  Sen sijaan tuo ennakoiminen perusasennoissa tai niihin siirtymisessä on todella ärsyttävä ongelma. Kokeesta jäi ihan ok fiilis, mutta en todellakaan odottanut ykköstulosta, en edes kakkosta. Kun sitten palkintojen jaossa kisakirjat jaettiin, olin äimistynyt siitä miten hyvin meillä menikään!! Rosien kanssa jatketaan alokasluokassa, koska tavoitteeni on saada sille koulutustunnus ensi vuoden aikana ja ehkäpä me uskallamme myös lähteä kokeilemaan BH-kokeen seuraamisia sitten kun aika on oikea.

Rosie ❤

Tietoa kirjoittajasta

Hanna

Elämästä unelman reunalla kirjoittelee vihreällä ja positiivisella mielellä käyvä eukko. Valokuvauksen ja koiratouhujen lisäksi harrastan pitkänmatkan kävelyä, kiipeilyä, melontaa, sukellusta, maastoratsastusta ja retkeilyä. Arjen seikkailuja, maailman ihmeitä ja luonnossa samoamista. Niistä on pienen tytön unelmat tehty.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s