Megapäivitys

Tänä lauantaina aurinko on paistanut täydeltä terältä ja koirien kanssa on ulkoiltu ja niistä on pitkästä aikaa otettu muutamia kuvia. Joanna saapui meille torstaina ja aikomuksena oli saada Hukka ja Peto Latviaan maan voittajanäyttelyyn, mutta mutkia ilmestyi matkaan, ja matkaan lähti vain Hukka. Onneksi niin, sillä tänään tuli tieto Hukan voittaneen Latvian Voittaja tittelin! Lisäksi se sai CACIBin, joten se tarvitsee enää yhden saavuttaakseen kansainvälisen muotovalion arvon. Näppärästi näyttää siltä, että se tällä reissulla samalla valmistautuu Latvian valioksi, kunhan moinen ehditään anomaan. Aikamoista!!! Hukka edustaa meidän tiimiä melko mukavasti kehissä 😉

Shanti jää meille nyt pentuja varten. Se on selkeästi tiine. Alan olla itse valmis pentujen tuloon ja kyselyjä pentuihin on tullut kivasti. Uroskyselyjä otan vielä vastaan, ja kaikki meilit on kyllä luettu. 🙂 Kiitos mielenkiinnosta pentuetta kohtaan, nyt vain odotamme näkevämme mitä sieltä syntyy 😀 Joanna antoi luvan jakaa julkisesti Shantin agilityn treenivideon viime joulukuulta. Aika mukavasti se menee koiraksi, jota treenaillaan vain kerran kuussa.

https://www.youtube.com/watch?v=flgrEh3Xjig

Otimme kuvia Miinasta, Dalimattas Wonder Flower, joka nyt 8kk iässä on kasvanut aika kivasti ylös. Edestä vielä hieman ahdas, mutta muuten suhteellisen leveä tyttö 😉 Se on luonteeltaan varsin oppivainen ja menevä kakara, joka on saanut kaverin samanikäisestä Toscasta, joka on meillä ollut nyt kolmisen viikkoa hoidossa. Miinan omalle sivulle lisäilin muutamia kuvia.

Tosca, Lifedream This Was My Choice, vasemmalla ja Miina oikealla keittiössä. Tosca on kotiutunut meille hyvin, se on ihan kivanoloinen ja tasainen tyttö. Laumaelämä on sille vierasta, vaikka kotona asuu villakoira kaverina. Siitä huolimatta se on sopeutunut meille hyvin ja tulee toimeen kaikkien kanssa. Parasta on kuitenkin nukkuminen kainalossani yhdessä Miinan kanssa 😉

Joannan mukana saapui myös Peto sulostuttamaan laumaamme, Peto on viipynyt Joannalla Turusta nyt syksystä asti, siitä asti kun se loukkasi itsensä metsälenkillä. Nyt se solahti helposti tyttöjen kanssa pihalle leikkimään. Puumalla on tainut jo veikkaa olla ikävä 😉

Eläintarhakuva Pedosta vasemmalla ja Puumasta (L. Shepherds Pie & L. Stop The Livestock), molemmat siis Shantin pentuja edellisestä yhdistelmästä ja mukana kuvassa myös T-pentueen emo Lyyli (Timonan Yavanna Yavien). Odottavat pääsyä pihalta sisälle 🙂

Piha on melkoista mutavelliä!! Koirat ovat aivan ravassa jo pelkästä aamupissatuksesta, mutta jospa tämä kevät nyt vihdoin alkaisi toden teolla ja kuivattaisi mudan. Vuohetkaan eivät ole vielä käyneet kuin satunnaisesti ulkona juurikin sen takia, että ne uppoavat velliin. 😦

Lisää kuvia: https://www.facebook.com/hanna.neuvonen.1/media_set?set=a.10152277099488955.1073741854.659023954&type=3

Wilya ja Peto pussailee 🙂

Tietoa kirjoittajasta

Hanna

Elämästä unelman reunalla kirjoittelee vihreällä ja positiivisella mielellä käyvä eukko. Valokuvauksen ja koiratouhujen lisäksi harrastan pitkänmatkan kävelyä, kiipeilyä, melontaa, sukellusta, maastoratsastusta ja retkeilyä. Arjen seikkailuja, maailman ihmeitä ja luonnossa samoamista. Niistä on pienen tytön unelmat tehty.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s