Metsälenkillä

Upeiden kelejen myötä on lenkkeilty ahkeraan.  Tässä video tämän päivän lenkistä metsässä. Löydettiin hieno jäätynyt lammikko, joka oli koirista hirmuisen jännittävä! Mukana lenkillä oli Hugo, Rosie, Lyyli, Puuma, Miina, Ronja ja meillä hoidossa oleva Tosca ja piskuinen Missy. En lisännyt videoon musiikkia, koska metsä oli niin ihanan hiljainen.

Tietoa kirjoittajasta

Hanna

Elämästä unelman reunalla kirjoittelee vihreällä ja positiivisella mielellä käyvä eukko. Valokuvauksen ja koiratouhujen lisäksi harrastan pitkänmatkan kävelyä, kiipeilyä, melontaa, sukellusta, maastoratsastusta ja retkeilyä. Arjen seikkailuja, maailman ihmeitä ja luonnossa samoamista. Niistä on pienen tytön unelmat tehty.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s