Elämää laatikossa

Minulla alkoi eilen loma ja hain Joannan tilalle Shantin synnytystä odottamaan.  Hauskaa on yhdessä valmistella ja höpötellä, kaksin nämä odotusajat ovat aina hauskempia! Ensimmäinen laskettu on tiistaina ja seuraava torstaina, joten periaatteessa saamme odottaa koko viikon. Onneksi sain sovittua töistä loman juuri tähän viikkoon, niin minunkaan ei tarvitse stressata pentujen ilmestymistä maailmaan sen enempää kuin normaalisti. Shantin masu on kasvanut suureksi parin viimeisen viikon aikana ja pentujen liikkeet tuntuvat ja näkyvät selkeästi. Arvioisin pentuja syntyvän 5-8.

Sisustuskuvia: Elämää laatikossa

Pakko hehkuttaa kun tänään on ollut niin ihanan aurinkoinen LOMA-aamu: heräiltiin Shantin kanssa hyvin nukutun yön jälkeen, laitoin kahvin tippumaan, vietin tuulisella pihalla kaksi tuntia koirien kanssa siivoten ja touhuten, vein vuohet tarhaan aamuheinien kanssa (saavat tottua taas ulkoiluun 24/7). Pihalla voi nyt sitten ulkoilla yhtäaikaa koko lössi Missyä myöten, ihanaa kun kaikki TOIMII.

Söin aamiaisen ja nyt valmistellaan Joannan kanssa synnytystarvikkeet valmiiksi. Niihin kuuluvat mm. lakanat ja pyyhkeet, vaaka, sakset, kuuluisa punainen vihkoni, johon kirjataan tarkasti emän käytös, pentujen syntymäajat painoineen, tunnusmerkkeineen ja jatkossa painot kaksi kertaa päivässä sekä kasvun seuraaminen vieroitukseen asti.  Shanti synnyttää makuuhuoneessa, johon olen varannut erillisen patterin, jotta huoneen lämpötilaa voi seurailla.

Jos lähtisin tästä seuraavaksi lenkille, haravoisin etupihan ja siivoisin alakerran. Voi miten nautin kun on näin lomalla aikaa touhuta ja olla elukoitten kanssa ja jännittää lähestyvää synnytystä. On aika nostalginen olo kun 18.4.2004 eli lähes kymmenen vuotta sitten syntyi ihan ekat pennut, vuodet ovat menneet hujauksessa!!

HUOM!! Minulta alustavasti pentua kyselleet, nyt olisi aika kirjoitella uudelleen ja varmistaa varauslistalla olo!! Narttupentuja on kyselty paljon, mutta uroksia ei niinkään.  Jos pentue kiinnostaa, mutta et ole vielä ottanut yhteyttä, tee se nyt – ihan rohkeasti 😀 Pennuille etsitään ensisijaisesti harrastavia koteja mielellään Etelä-Suomen alueelta.

Olen luonut meidän tiimille facebookkiin oman keskusteluryhmän, jossa voimme vaihtaa kuulumisia ja kuvia perinteisen foorumin lisäksi. Naamakirjaa tulee käytettyä paljon ja siellä olen suhteellisen aktiivinen muutenkin. Kasvatinomistaja, laita minulle viestiä niin lisään sinut ryhmään!! Foorumimme on kuitenkin sekin edelleen käytössä ja siellä puimme koulutukseen ja arkielämään liittyviä asioita silloin kun kirjoittamista on enemmän.

Tietoa kirjoittajasta

Hanna

Elämästä unelman reunalla kirjoittelee vihreällä ja positiivisella mielellä käyvä eukko. Valokuvauksen ja koiratouhujen lisäksi harrastan pitkänmatkan kävelyä, kiipeilyä, melontaa, sukellusta, maastoratsastusta ja retkeilyä. Arjen seikkailuja, maailman ihmeitä ja luonnossa samoamista. Niistä on pienen tytön unelmat tehty.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s