Treeniä ja kuvia (pennuistakin)

Olemme täällä tilalla pitäneet itsemme kiireisinä: perjantaina juoksin Ramseksen, Lyylin, Puuman ja Miinan kanssa ensimmäisessä Aneten tämän kesän valmennuksessa. Varsinkin Ramseksen kanssa oli hienoa päästellä menemään: tavoitteena on aloitella kisauraa tältä vuodelta Juhannuksena. Onneksi sen tassuhaava on nyt parantunut ja saan sitä toimivat kisakoiran vielä tälle vuodelle. Tyttöjen kanssa tavoitteet on matalammalla, Lyyli ja Puuma olisi tarkoitus saada kisoihin viimeistään syksyllä, mutta aloitamme epiksillä. Lisäsin sivuille kalenterimme tälle vuodelle, pitänee muistaa päivitellä sitä ahkeraan.

IMG_2615Tänään aamupäivällä Kristiina piti meille hakutreenit osana näyttöihin perustuvaa valmistumistaan eläintenhoitajaksi. Mukana olivat Ramses, Peto ja Rosie. Meillä oli hirmu hauskaa ja koirat nauttivat kovasti. Kuvia treeneistä löytyy täältä:

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.743475572339450.1073741834.133164756703871&type=1

Tässä Pedon suoritus:

Onpa mukavaa kun minulla on täällä seuraa ja mökki täyttyy ystävistä! On jotenkin niin hauskaa höpötellä ja katsella televisiota – EUROVIISUJA!!  – yhdessä. Teemme myös ruokaa ja siivoamme yhdessä. Tänään poltin roskia takapihalla samalla kun Joanna valmisti makaroonilaatikkoa, Kristiina siivoili pihaa ja vuohet ulkoilivat laiduntaen koko pihalla.

IMG_2622Illalla otimme uusia kuvia pennuista, ihan kaikki eivät olleet kovin yhteistyöhaluisia 😀 Keittiöön muuton jälkeen pennut ovat vallanneet sen jokaisen nurkan. Ne ovat vikkeliä ja äänekkäitä hereillä ollessaan, mutta nukkuvat myös paljon. Tarjoilemme niille tällä hetkellä noin kolme/neljä kertaa päivässä kiinteää ruokaa, jonka joukossa on silloin tällöin piimää, tonnikalaa tai jauhelihaa jne. Pennut rakastavat lihaa ja erilaisia makuja. Niiden edesottamuksia on loputtoman hauskaa seurailla: ne leikkivät leluilla, ”tapporavistelevat” toisiaan ja leluja sekä tulevat samantien luokse kun naksutan, vaikka syvästä unesta hereille säpsähtäen.

Kaikki pentueessa ovat hyvin tarmokkaita. Obama ja Oleg ovat ehkä aavistuksen rauhallisempia kuin Odin ja Oliver, josta on muodostunut kyllä oma suosikkini, sellainen kultapoika, jota en taida kyetä myymään.. Se terhakkaana kiipeää syliini, tuijottaa noilla nappisilmillään ja sitten nukahtaa käsivarsilleni niin luottavaisena! Mamma on MYYTY. Mutta yritän nyt pitää järjen päässä ja etsiä sille rakastavan ja hyvän kodin. 😉 Yritän, en lupaa mitään 😀 Odin ei valitettavasti kuvissa ollut edukseen, mutta sen toivon löytävän näytteyistä innostuneen kodin, sen verrran kivalta se omaan silmääni näyttää.

https://scontent-a-ams.xx.fbcdn.net/hphotos-prn2/t1.0-9/10250318_743477482339259_7716400648160672848_n.jpg
Ramses ja Mamma hakutreeneissä

Tytöistä Olga on varsinainen matami, se on erittäin touhukas ja määrätietoinen, ja ensimmäisenä keksi leikkiä leluilla. Odessa on rauhallisempi, mutta kyllä sekin touhuihin kerkiää 😉 Soopeli tytöt Octavia ja Olivia ovat molemmat touhukkaita, tosin Olivia on vilkkaampi kuin isompi Octavia, joka puolestaan on keksinyt miten keittiöstä pääsee portin läpi olohuoneeseen!! Siellä se oli jo tutkimassa innostuneena velipuolen (Pedon) ROP ja RYP pokaaleja.. Mahtaaneeko se tietää pääsevänsä joskus itsekin kisaamaan?

Lifedream pennut ovat aina puhtaita, älykkäitä ja kauniita.

Lifedream Out Of Thi World "Obama"
Lifedream Out Of This World ”Obama”
Alustavasti varattu?
Obama – Alustavasti varattu?
Lifedream Oh No Not You Again "Octavia"
Lifedream Oh No Not You Again ”Octavia”
Octavia - varattu
Octavia – varattu
Lifedream Off To Races "Odessa"
Lifedream Off To Races ”Odessa”
Odessa - alustavasti varattu
Odessa – alustavasti varattu
Lifedream Obscure Obsession "Odin" - VAPAA!!
Lifedream Obscure Obsession ”Odin” – VAPAA!!
Lifedream Off-Duty Obedience "Oleg"
Lifedream Off-Duty Obedience ”Oleg”
Oleg - varattu
Oleg – varattu
Lifedream Out Of My Way "Olga" - VARATTU
Lifedream Out Of My Way ”Olga” – VARATTU
Lifedream Over The Obstacles "Oliver"
Lifedream Over The Obstacles ”Oliver”
Oliver  - VAPAA
Oliver – VAPAA
Lifedream Outloud Design "Olivia"
Lifedream Outloud Design ”Olivia”
Olivia - VARATTU
Olivia – VARATTU
Äiti näyttää mallia
Äiti näyttää mallia – myyty, vuodesta 2008

lisää kuvia:

 

 

Tietoa kirjoittajasta

Hanna

Elämästä unelman reunalla kirjoittelee vihreällä ja positiivisella mielellä käyvä eukko. Valokuvauksen ja koiratouhujen lisäksi harrastan pitkänmatkan kävelyä, kiipeilyä, melontaa, sukellusta, maastoratsastusta ja retkeilyä. Arjen seikkailuja, maailman ihmeitä ja luonnossa samoamista. Niistä on pienen tytön unelmat tehty.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s