Agilitykuvia

Kävimme tänään treenaamassa agilitya hallilla. Päivä oli niin aurinkoinen, että otimme muutamia esteitä ulos ja treenasin koirien kanssa irtoamista samoin kuin kotitreeneissä. Koirista lelu oli kauhean kiva ja ne toimivatkin hyvin. Pitää vielä vahvistaa lelua kaikille, mutta ehdottomasti nakin käytön voi nyt jättää kontaktitreeniä lukuunottamatta pois. Varsinkin tuuliviiri Lyyli toimi nyt tosi motivoituneesti, ei aloittanut haukkumistaan ja kuunteli ohjeita, irtosikin putkelle. Ronja oli mukana myös, sillä kotitreeneissä se irtoaa UPEASTI joka suuntaan. Siispä se saa tulla Aneten valmennukseen jatkossa mukaan. Miina sen sijaan tarvitsee vielä aikaa, se on ensimmäisen juoksun jälkeen ollut vähän mörkövaiheinen. Kaiken kaikkiaan ihan loistavaa, koirat tuntuvat oppivan kaksi kertaa nopeammin kun pihalla on omat esteet ja intoakin on treenata useamman kerran viikossa.

IMG_3286
Puuma
IMG_3315
Ronja
IMG_3320
Ronja
IMG_3290
Puuma

 

IMG_3314
Ronja

 

IMG_3272
Puuma
IMG_3284
Puuma
IMG_3301
Peto
IMG_3293
Lyyli
IMG_3294
Lyyli
IMG_3296
Lyyli
IMG_3298
Lyyli
IMG_3325
Miina
IMG_3266
Joannan koira, joskin oma kasvatti Leela
IMG_3265
Leela
IMG_3259
Leela

Tietoa kirjoittajasta

Hanna

Elämästä unelman reunalla kirjoittelee vihreällä ja positiivisella mielellä käyvä eukko. Valokuvauksen ja koiratouhujen lisäksi harrastan pitkänmatkan kävelyä, kiipeilyä, melontaa, sukellusta, maastoratsastusta ja retkeilyä. Arjen seikkailuja, maailman ihmeitä ja luonnossa samoamista. Niistä on pienen tytön unelmat tehty.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s