Pentuja vielä vapaana!!

Want to know the true happiness of a dogbreeder? Watch this video! Äsken tuli hyrisevä tunne, kun hikisten treenien jälkeen seisoin pihalla ja katselin vuohia, jotka koirien kanssa sulassa sovussa laidunsivat takapihalla, seurasin pentujen touhuja etupihalla emänsä kanssa.. kissatkin olivat kerääntyneet kuistin pöydälle tiiraamaan ipanoiden menoa.. että voihan itku tätä mun elämää Joskus tuntuu ihan sadulle… Tässä Kristiinan minusta tietämättäni kuvaama video pihalla kun huvikseni nostelin pentuja eteeni matolle ja asettelin niitä. Onnellisuus on sitä, kun on löytänyt sen mitä rakastaa. Katso lisää videoita tiimin facebook-sivulta tai youtubesta!

Pennuista toinen soopelipojista on vapaana rakastavaan ja harrastavaan kotiin.

Tietoa kirjoittajasta

Hanna

Elämästä unelman reunalla kirjoittelee vihreällä ja positiivisella mielellä käyvä eukko. Valokuvauksen ja koiratouhujen lisäksi harrastan pitkänmatkan kävelyä, kiipeilyä, melontaa, sukellusta, maastoratsastusta ja retkeilyä. Arjen seikkailuja, maailman ihmeitä ja luonnossa samoamista. Niistä on pienen tytön unelmat tehty.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s