Henkilökuvausta miljöössä

Saimme koulusta tehtäväksi henkilökuvauksen Miljöössä. Niinpä nakitin parhaan ystäväni linssin eteen ja lähdettiin etsimään sopivia ympäristöjä. Molemmat halusimme hiukan erilaisia paikkoja ja niiden etsintä olikin puoli hauskuutta. Minä halusin pubin, ystäväni valitsi hänelle tärkeän meren rannan ja aallon murtajan. Hauska graffiti-seinä oli hetken mielijohde, mutta toimi loistavasti! Alla olevissa kuvissa näkyy useita henkilökuvia tältä vuodelta. Katso lisää täältä!

Kuvaesitys vaatii JavaScriptin.

Tietoa kirjoittajasta

Hanna

Elämästä unelman reunalla kirjoittelee vihreällä ja positiivisella mielellä käyvä eukko. Valokuvauksen ja koiratouhujen lisäksi harrastan pitkänmatkan kävelyä, kiipeilyä, melontaa, sukellusta, maastoratsastusta ja retkeilyä. Arjen seikkailuja, maailman ihmeitä ja luonnossa samoamista. Niistä on pienen tytön unelmat tehty.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s