Sonja & Kossu

Ajelin tänään Nakkilaan kuvaamaan ystäväni ponia hänen pyynnöstään. Mieleni havitteli utuisia peltokuvia ja luonnonmukaisuutta ja sitä kyllä sain! Kuin tilauksesta sänkipellon yllä leijui sakea usva aina pitkälle iltapäivään, jonka jälkeen kirkastui. Saimme mielestäni upeita kuvia aikaan. Pääsin myös itse ponin selkään ja sekös oli hassun hauskaa 😀 Lisää kuvia runsaasti täältä!

Tietoa kirjoittajasta

Hanna

Elämästä unelman reunalla kirjoittelee vihreällä ja positiivisella mielellä käyvä eukko. Valokuvauksen ja koiratouhujen lisäksi harrastan pitkänmatkan kävelyä, kiipeilyä, melontaa, sukellusta, maastoratsastusta ja retkeilyä. Arjen seikkailuja, maailman ihmeitä ja luonnossa samoamista. Niistä on pienen tytön unelmat tehty.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s