Syksyn tunnelmaa

Saimme koulusta tehtäväksi kuvata syksyn tunnelmaa. Minulla syksy on aina merkinnyt värien loistoa, kirpakoita ilmoja ja myös takkatulen loimussa tunnelmointia silloin kun ulkona tihuttaa vettä. Alla näet tehtävää varten ottamani kuvat. Mitä mieltä olet? Klikkaa kuvia isoksi napsauttamalla.

Tietoa kirjoittajasta

Hanna

Elämästä unelman reunalla kirjoittelee vihreällä ja positiivisella mielellä käyvä eukko. Valokuvauksen ja koiratouhujen lisäksi harrastan pitkänmatkan kävelyä, kiipeilyä, melontaa, sukellusta, maastoratsastusta ja retkeilyä. Arjen seikkailuja, maailman ihmeitä ja luonnossa samoamista. Niistä on pienen tytön unelmat tehty.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s