Moottoripyörämessuilla

Lähdimme ystäväni kanssa katsastamaan tämän vuoden moottoripyörämessut Helsinkiin, messukeskukseen. Rakastan vanhoja pyöriä, ja vähän uudempiakin.. Harrikoita ja kromia 😉 Kuvia tuli vähemmän kuin viime vuonna, mutta sen sijaan tein näytille hauskan videon. Mukana ovat myös tämän vuoden suurimmat nähtävyydet: Diorios Globe Of Death –
Maailmankuulu ryhmä, jonka henkeäsalpaavassa showssa neljä stunt-moottoripyöräilijää ajaa samanaikaisesti ainutlaatuisessa surmanajopallossa sekä suomalainen Stunt Freaks Team. Valitettavasti olin aika kaukana kamerani kanssa, eikä tästä syystä kuvien laatu ole aivan sitä mitä toivoin. Meillä oli kuitenkin hurjan hauskaa ja se olikin pääasia!

Tietoa kirjoittajasta

Hanna

Elämästä unelman reunalla kirjoittelee vihreällä ja positiivisella mielellä käyvä eukko. Valokuvauksen ja koiratouhujen lisäksi harrastan pitkänmatkan kävelyä, kiipeilyä, melontaa, sukellusta, maastoratsastusta ja retkeilyä. Arjen seikkailuja, maailman ihmeitä ja luonnossa samoamista. Niistä on pienen tytön unelmat tehty.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s