Aika ihanaa, eikö vaan?

Vappuna minulla oli neljän päivän loma, jonka aikana kävelin Aneriojärven kierroksen ja ulkoilin reippaasti koirien kanssa. Viikonlopusta tulikin melkoinen määrä kuvasatoa, jota ajattelin tännekin jakaa. Nauttikaahan! 🙂

Perjantaina kävin metsälenkin vanhusten eli Rosien sekä Ramseksen kanssa. Mukana oli Missy, joka pyöri iloisesti jossakin p####ssa. Onneksi hajusta selvittiin kotona suihkussa. On se kumma, miten koirat löytävät aina ne inhottavimmat öklötykset?! Ilma oli aivan mahtava, joten iltapäivällä ajelin Inkooseen Koppernäsin ulkoilualueelle koirien ja ystäväni kanssa. Ohessa olevat kuvat minusta ja koirista ovat rantakallioilta.

Lauantaina pakkasin kimpsuni ja suuntasin ystävieni kanssa Helsinkiin Salmisaaren kiipeilykeskukseen. Olemme käyneet kiipeilemässä siellä nyt 2-3krt kuukaudessa ja vaikka minulle matka on suhteellisen pitkä, itse harrastus on vienyt mennessään. Kuvasin ystävilleni hauskan videon seinältä, se on nähtävillä facebook-sivullani täällä.

Vietin Helsingissä koko päivän ja illalla seurustelin koirien ulkoilujen jälkeen hetkisen marsujen ja kissojeni kanssa. Symppis Sipposestakin sain pari kuvaa ❤

Sunnuntaina olikin vuorossa tallityöt. Olen käynyt hevostelemassa nyt lähes kerran viikossa Lohjalla, missä siivoan 21 boxia, laittelen vesiä ja heiniä ja auttelen muutenkin kaikenlaisissa hommissa. Nautin kaikesta suunnattomasti, välillä niin paljon, että unohdan syödä välissä ja illalla raahaudun kotiin kiukkuisena ja nälkäisenä 😉 Aikas tuttua tehdä jotakin mistä tykkää intohimolla ja suurella sydämellä 😉 Muutamia kuvia hevosista:

Nyt kuluvalla viikolla ilmat ovat todella upeat, joten nautitaanhan näistä lämpimistä keleistä! Kevät etenee kohisten kun lämpöä on parisenkymmentä astetta ja tuntuu siltä, että mikä tahansa on mahdollista!! Aika ihanaa, eikö vain?

Helatorstaista alkaa minulla uusi neljän päivän lomamutki ja vuorossa on koko päivän maastovaellusta, pitkänmatkankävelyä ja hevosteluja. Rentoutuakin pitää kuitenkin osata. Lopuksi meidän huligaanilauman potretteja pihamaalta, nuoriso ainakin osaa nauttia elämästä! Oikein hyvää kesän alkua kaikille, tulkaahan vilkaisemaan meidän kuulumisia pian uudestaan! 🙂

 

Tietoa kirjoittajasta

Hanna

Elämästä unelman reunalla kirjoittelee vihreällä ja positiivisella mielellä käyvä eukko. Valokuvauksen ja koiratouhujen lisäksi harrastan pitkänmatkan kävelyä, kiipeilyä, melontaa, sukellusta, maastoratsastusta ja retkeilyä. Arjen seikkailuja, maailman ihmeitä ja luonnossa samoamista. Niistä on pienen tytön unelmat tehty.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s