Seinältä kalliolle, Nuuksio

Ensimmäinen kuvaukseni Nuuksion kansallispuistossa oli Suomen kiipeilyurheilijoiden järjestämä seinältä kalliolle-kurssi. Kurssilla kiipeilijät, jotka olivat jo kokeneita sisäkiikkujia, opettelivat taitoja ulkona ja mm. ankkurin tekoa. Paikkana Nuuksion kiipeilykallio oli minulle vieras, mutta todella helppo löytää, koska se sijaitsee aivan tien vieressä lähellä Haltia-luontokeskusta.

Päivä oli tuulinen ja pilvinen, mutta minä olin niin tohkeissani päästessäni vihdoinkin toteuttamaan unelmaani, ettei se juuri haitannut.Olin koko kevään haaveillut pääseväni toteuttamaan tämän tyyppistä kuvausta, joten sormet syyhyen kiipesin kallion päälle. Sain lainaksi valjaat, kypärän ja lehmänhännän, jolla kiinnitin itseni yläankkuriin ja istahdin siihen kuvaamaan. Kuvista tuli mielestäni ihan hyviä ajatellen, että paikan korkeus hirvitti ja kiipeilijöiden kuvaaminen oli minulle vierasta.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s