Adventure partners, Käärmekallio

Sunnuntaina 12.6 koitti oma suuri päiväni kun osallistuin Adventure Partnersin Kalliokiipeilyn peruskurssille. Kurssi pidettiin päiväkurssina Vantaan Käärmekalliolla, missä kallio on loivaa ja helposti lähestyttävää myös niille, joilla ei ole lainkaan aikaisempaa kiipeilykokemusta. Yllättäen minulla oli kamerani mukana ;), vaikka myönnetään, etten juuri ehtinyt kuvaamaan oman kurssipäivän aikana.

Kurssilla opin kiinnittämään itseni oikeaoppisesti köyteen, tekemään yläankkurin ja varmistamaan kaveria. Tämä mahdollisti yläköysikortin suorittamiseen näyttönä myös sisällä, joten sain vähän kuin kaksi kärpästä samalla iskulla! Apiksen Teijan kanssa juttelimme puhelimessa runsaasti jo ennen kurssia, ja paikanpäällä tunnelma oli tiivis ja jännittynyt. Yllätyksekseni kaikilla ei ollutkaan niin paljon kiipeilykokemusta kuin minulla, jolla oli takana huima viiden kuukauden ura itsevarmistavilla Salmisaaren Kiipeilyareenalla.

Viikko myöhemmin Teija kutsui minut ihan virallisesti kuvaamaan vastaavaa kurssia samaan paikkaan ja tällä kertaa sain useita kivoja kuvia. Kurssilaisten tunnelmat välittyvät kuvista hyvin, kyllä itseänikin pikkuisen hirvitti tuossa jyrkänteen laidalla keikkuminen! Kuvat ovat luonnollisesti tapahtumakuvia, mutta pääsin jo vähän leikkimään kallion muodoilla ja näköalalla. Kiitos Teijalle kaikista hyvistä neuvoista ja vinkeistä! Toivon pääseväni kuvaamaan kurssilaisia myös jatkossa! 🙂

Tietoa kirjoittajasta

Hanna

Elämästä unelman reunalla kirjoittelee vihreällä ja positiivisella mielellä käyvä eukko. Valokuvauksen ja koiratouhujen lisäksi harrastan pitkänmatkan kävelyä, kiipeilyä, melontaa, sukellusta, maastoratsastusta ja retkeilyä. Arjen seikkailuja, maailman ihmeitä ja luonnossa samoamista. Niistä on pienen tytön unelmat tehty.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s