Nuuksio

Kesälomani aikana lähdin kuvaamaan kiipeilijöitä Nuuksion kiipeilykalliolle. Vähän jännitti, koska tämä oli ensimmäinen kerta kun periaatteessa voisin toteuttaa haaveeni: minulla oli tarvittavat taidot JA välineet laskeutua kalliolta alas kuvaamaan kiipeilijöitä. Kesäkuun alussa suorittamani kalliokiipeilynperuskurssin jälkeen olin tehnyt hakureissun varuste.nettiin ja hamstrannut itselleni omat valjaat, kypärän, köyden, sulkkarit, nauhalenkit jne. jopa mankkapussin! 😀

Ei silti ollut _ihan_ itsevarma olo kun Jesse ja Juha lähettivät minut ylös kallion päälle valmiiksi ennen kiipeilyä. Kesti varmasti tunnin saada köysi puun ympärille ja laskeutua sen varaan ja nolon fiiliksen lisäksi korkeapaikan kammo todella oli tehdä tepposet! Siihen nähden kuvista tuli tosi hyviä 😀 Myöhemmin otin kuvia myös leveällä kallion muodostamalla hyllyllä ja käytin mm. laajakulmaobjektiivia. Mielestäni kuvat puhuttelevat varsinkin mustavalkoisina.

Huom, lisää kuvia löytyy facebook-sivultani!

Tietoa kirjoittajasta

Hanna

Elämästä unelman reunalla kirjoittelee vihreällä ja positiivisella mielellä käyvä eukko. Valokuvauksen ja koiratouhujen lisäksi harrastan pitkänmatkan kävelyä, kiipeilyä, melontaa, sukellusta, maastoratsastusta ja retkeilyä. Arjen seikkailuja, maailman ihmeitä ja luonnossa samoamista. Niistä on pienen tytön unelmat tehty.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s