Köysikiipeilyn SM 2016

img_6937Minua pyydettiin kuvaamaan köysikiipeilyn suomenmestaruuskisoja Salmisaaren kiipeilyareenalle uuden vuoden aattona. Tämä oli ensimmäinen kerta kun pääsin seuraamaan köysikiipeilykisoja saatika valokuvaamaan niitä. Olisin voinut viihtyä paikalla koko päivän, mutta koirien ja iltasuunnitelmien takia jouduin lähtemään kotoa myöhemmin. Sain kuitenkin kuvattua finaalin.

Tapahtuma oli kiinnostava, innostava ja suorastaan spektaakkelimainen live dj:n soittaman musiikin, innostavan kuuluttajan ja yleisön sekä vaihtuvien värillisten valoefektien myötä. Varmastikin tapahtuma, jonne tulen seuraavankin kerran! Siksi oli toisaalta mielestäni harmi, että päiväksi oli valittu juuri uuden vuoden aatto; olen varma että enemmän osallistujia ja katsojiakin olisi ollut paikalla. Myös televisiointi tällaisessa tapahtumassa olisi varmasti vaivan väärti. Paikalla oli kuitenkin runsaasti yleisöä ja tunnelma oli jotenkin tiivis ja kotoinen.

Lisää kuvia löytyy runsaasti facebook-sivultani (linkki). Lisää kuvia nuoremmista ikäluokista on vielä tulossa jahka kerkiän ne käsittelemään.

img_7205Minulla on yleensä ollut tapana summata näin vuoden vaihteen aikaan edellistä vuotta ja kaavailla tulevaa. Tällä kertaa tyydyn vain toteamaan, että vuosi 2016 jää aina mieleeni seikkailujen vuotena, jolloin kokeilimme kaikenlaisia uusia juttuja ystävieni kanssa lähtien järjestämästäni laitesukelluskokeilusta maaliskuussa, koko päivän maastoratsastusvaelluksesta toukokuussa, kalliokiipeilyn peruskurssiin kesäkuussa. Lisäksi kävimme kokeilemassa koskenlaskua heinäkuussa, tanssimme weekend festivaaalilla elokuussa, muutamilla melontaretkillä kesällä ja ennen kaikkea kiipeilemässä ulkona ja sisällä. Aivan viime metreille asti vuosi 2016 tarjosi minulle mahdollisuuksia kasvaa ja oppia kun mm. näihin alla oleviin kuviin tarjoutui mahdollisuus. Vasta toukokuussa haaveilin kiipeilijöiden kuvaamisesta ja sitten olinkin jo kuvaamassa SM-kisoja 🙂

Tämän 2017 vuoden toivon pitävän sisällään entistä hienompia seikkailuja ja kokemuksia ainakin kiipeilyn, retkeilyn ja melonnan parissa. Uskon vilpittömästi, että elämä – jokaisen meistä – on polku, jonka risteyksissä kohtaamme. Jos kaipaat valokuvaajaa tapahtumaan tai harrastuksen pariin niin otathan yhteyttä. Nähdään matkan varrella siis tänäkin vuonna!

hanna.neuvonen@seutuposti.fi

Tietoa kirjoittajasta

Hanna

Elämästä unelman reunalla kirjoittelee vihreällä ja positiivisella mielellä käyvä eukko. Valokuvauksen ja koiratouhujen lisäksi harrastan pitkänmatkan kävelyä, kiipeilyä, melontaa, sukellusta, maastoratsastusta ja retkeilyä. Arjen seikkailuja, maailman ihmeitä ja luonnossa samoamista. Niistä on pienen tytön unelmat tehty.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s