Boulderliiga 18.3.2017

IMG_2793Lauantaina lähdin kuvaamaan Kiipeilyareenalla pidettävään Suomen Boulderliigan finaaliin. Kiipeilijöitä on aina hauskaa kuvata ja nyt kun itsekin tiedän lajista enemmän, oli kuvien vangitseminen entistä hauskempaa. Aloitin päivän jo puoli yhden aikaan kun tulin paikalle sopivasti toisen karsintaryhmän aikana, kiipeilin kaverin kanssa muutaman tunnin tauon aikana itse liidaten alakerrassa ja jatkoin sujuvasti kuvausta kuudelta alkaneen finaalin aikana. Oli viihdyttävää viettää koko päivä areenalla ja eväätkin oli toki mukana! 😊

Tapahtuma oli jälleen todella hauska – kiikkukisat ovat jotenkin hurjan mielenkiintoisia: on live dj, valot välkkyy, ihmiset on innoissaan ja mankkaa pöllyää. Niin se mankka! Sitä on joka paikassa: ilmassa, vaatteissa, varusteissa ja linsseissä. Valitetavasti joissakin kuvissa esiintyvä epätarkkuus tai sameus johtuu ihan siitä, toisissa taas harrastelijakamerani ei pysy olosuhteissa enää mukana. Olen kuitenkin tyytyväinen saamiini kuviin ja mielestäni osaan jo ennakoida kiipeilijöiden liikkeitä ja ilmeitä reittien varrella saadakseni parhaat kuvat. Määrältään kuvia oli alun alkaen noin pari tuhatta, joten kyllä niissä muutama epäonnistunutkin oli 😀 😀

Kuvani ovat vapaasti kiipeilijöiden käytössä, joskin olisi mukavaa jos kuvaajan nimi mainittaisiin. Niihin saa myös merkitä itsensä tai kaverinsa, itse kun en tunne vielä kiikkukansaa nimeksikään! Hauskaa oli ja on kuvien laatu sitten mitä tahansa, itse nautin taas ihan täysillä kuvaamisesta ja niiden jälkikäsittelystä. 🙂

Karsintakuvat löytyy täältä.

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.1724820531142450.1073741849.1486190365005469&type=3

Finaalikuvat löytyy täältä.

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.1725667301057773.1073741850.1486190365005469&type=3

Tietoa kirjoittajasta

Hanna

Elämästä unelman reunalla kirjoittelee vihreällä ja positiivisella mielellä käyvä eukko. Valokuvauksen ja koiratouhujen lisäksi harrastan pitkänmatkan kävelyä, kiipeilyä, melontaa, sukellusta, maastoratsastusta ja retkeilyä. Arjen seikkailuja, maailman ihmeitä ja luonnossa samoamista. Niistä on pienen tytön unelmat tehty.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s