Puurot ja vellit

Tällä viikolla olen syönyt aamuisen kaurapuuron seassa kotimaisia pakastemarjoja: mustikkaa, mansikkaa ja vadelmaa. On muuten hyvää!! 1 rkl pellavarouheen lisäksi ostin kuivattuja karpaloita, joita olen sekoittanut muutaman joukkoon. Yksi purkki veriappelsiinin makuista Skyriäkin meni viikon aikana aamupuuroon (siis 1 rkl kerrallaan), jolloin lopputuloksena oli ihanan herkullinen sotku, oikea herkkupöperö!!

20170327_105715[1]Töissä eväänä oli katkarapusalaatti. Pohjana jäävuorisalaatti ja tuttuun tapaan pinaatti, kirsikkatomaattia, kurkkua, paprikaa, 1 rkl auringonkukan siemeniä ja 1 rkl 0,2% raejuustoa. Työpäivän aikana runsaasti vettä 2-3l.

Kotona olikin keittoviikko. Rakastan pakastekeittoja, koska ne ovat niin helppoja ja nopeita ja tulevat mikrossa sillä aikaa kun hoidan koirien arkirutiinit. Maanantaina kantarelli-, tiistaina kasvissose-, keskiikkona kala- ja torstaina pinaattikeitto. Helppoa ja nopeaa! Keittojen lisänä 1/2dl pähkinöitä.

Perjantaina kokeilin ensimmäisen kerran Oumph- soijaperäistä kasvistuotetta. Ihan uskomattoman ihanaa, että meidän pienestä maalaiskaupasta löytyy jo näin paljon erilaisia kasvisvaihtoehtoja!! Oumphia olen syönyt aikaisemminkin ihan ravintolassa pihvinä hampurilaisen välissä ja hämmästelin sen kanamaista koostumusta kokillekin. En ole vain itse koskaan kaupassa törmännyt. Nyt pakastealtaasta löysin näitä suikaleita ja pyöräytin pannulla wokkivihannesten kanssa. Lisäsin hitusen kermaa, currya ja valkosipulia ja tykkäsin kovasti!

Iltaisin 1,5dl kaurapuuron seassa on ollut 1rkl rypsiöljyä aina silloin tällöin, pellavarouhetta ja kanelia makua tuomaan. Tänään lauantaina on luvassa kevyt pinaattikukkakaalimunakas päivällä, koska olen menossa illalla ulos syömään! 🙂

Ensi viikolla taas uudet pöperöideat! 😀

Tietoa kirjoittajasta

Hanna

Elämästä unelman reunalla kirjoittelee vihreällä ja positiivisella mielellä käyvä eukko. Valokuvauksen ja koiratouhujen lisäksi harrastan pitkänmatkan kävelyä, kiipeilyä, melontaa, sukellusta, maastoratsastusta ja retkeilyä. Arjen seikkailuja, maailman ihmeitä ja luonnossa samoamista. Niistä on pienen tytön unelmat tehty.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s