Vaisakon kevät osa I

3G5A5992Koska torstain kiipeilytreenit peruuntuivat kaverin sairastumisen vuoksi, päätin käyttää hienon ilman hyväkseni ja lähteä Vaisakon luonnonsuojelualueelle Halikkoon. Paikka on minulle entuudestaan tuttu ja sellainen vakiomesta silloin kun haluan nauttia luonnon hiljaisuudesta ja lyhyestä viitisen kilsan patikkaretkestä. Myös blogista löytyy juttua ja kuvia aikaisemmilta kerroilta vaikkapa retkeily-linkin alta.

Mukaani otin tällä kertaa Wilyan ja ystäväni koirineen 🙂 Meillä olikin mukava päivä turisten ja eväitäkin pysähdyttiin kallion reunalle syömään. Wilya oli niin onnellinen kun pääsi välillä uusiin ympyröihin lenkille. 🙂

Luonto on vielä vaiheessa, mutta päätin palata kameran kanssa tänne uudestaan noin kuukauden kuluttua, jolloin kevätkukat ovat parhaassa loistossa! Vanhat, upeat pyökki- ja tammipuut ovat vuodenajasta huolimatta upeaa katseltavaa ja kyllä siellä aurinkoisilla rinteillä jo sinivuokkojakin oli runsain mitoin kasvamassa. Suosittelen paikkaan tutustumista, ehdottomasti yksi Salon alueen helmiä!

Tietoa kirjoittajasta

Hanna

Elämästä unelman reunalla kirjoittelee vihreällä ja positiivisella mielellä käyvä eukko. Valokuvauksen ja koiratouhujen lisäksi harrastan pitkänmatkan kävelyä, kiipeilyä, melontaa, sukellusta, maastoratsastusta ja retkeilyä. Arjen seikkailuja, maailman ihmeitä ja luonnossa samoamista. Niistä on pienen tytön unelmat tehty.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s