Treenikiikkuja – voimattomuutta köyden päässä

Maaliskuu alkoi hyvällä vireellä ja kiipesin pitkästä aikaa ensimmäiset 6bt ylärissä. Oli jo tunne, että vanha taso köyden päässä tulee yllättäen nopeasti takaisin, mutta samaan aikaan tapahtunut ruokavaliomuutos vesittikin maaliskuun treenit parilta seuraavalta viikolta. Ennen kuin saan tasapainoon ruokavalioni, ei treeneistä ole irtoamassa urotekoja, valitettavasti. Kokeilin siirtyä ketogeeniseen ruokavalioon, mutta oma vointi on viimeiset pari viikkoa ollut niin huono, etten usko puhtaan keton olevan minulle sopiva. Lisää ruokavaliosta tulossa myöhemmin.

IMG_20171221_182557_897Lauantai 2.3. Petran kanssa Salmiksessa yläröimässä tuttuun tapaan. Mielettömän hyvät treenit, joista jäi energinen olo: lämmittelyn jälkeen köysissä yläkerran takaseinällä 4, 2×5 ja hänkin vierestä 6a, 6b (sininen, puskin läpi greidistä motivoituneena!) ja 5c, 6a ja 5c, vihreä 6c yrkkä (luulin sitä 5c:ksi..), joka loppui puoleen väliin, mutta olin aika muikeana tästäkin, oranssi 6b hänkin sivusta – helppo reitti, mutta käsi lipesi kerran, joten välikiikku. Lopuksi pinkki 6b oven vierestä suoralla. Jouduin aloittamaan uudelleen kun alkumuuvit meni jo sekaisin, mutta tokalla kerralla puhdas nousu melkein ylös asti: missasin jaliksen. Parasta oli, että kaikkien 6b reittien kuvittelin olevan 6a+ joten greidi alkaa sieltä muistua mieleen! Petra päkersi hienosti perässäni monien reittejen alkumuuvit ja pidemmällekin!

torstai 7.3 Aloitamme mini 3d reunasta 6a+ yrkällä. Oranssi reitti ei vain luonnistu ja etenee vain yksi muuvi kerrallaan. Petra halusi hänkille, joten katselin kun hän kiipesi pinkin 6a+n hienosti toppiin taistellen. Itse kiipesin liilan 6a+n vierestä, mutta vasta tokalla kerralla sain puhtaan nousun kun muuvit pikkukaton ylityksessä hallussa. Vihreä 5C, jolla opastin Petralle jalan nostoa ja lantion käyttöä seinällä. Annoin itse mustalle 6blle yrkän hänkillä, mutta ei mene puhtaasti. Muuvit sentään kasaan. 2 x 6a takaseinällä. Valkoinen uusi 5C petran perässä. Liila 6A oven vieressä, ei hajuakaan miten sen saisi tehtyä puhtaasti! 😀

20170625_153243[1]
Ulkokiikkuja odotellaan!!!

maanantai 11.3 Takaseinällä köysi kerrallaan: vihreä 5ax2, pinkki 6a+, siirrytään oikeaan reunaan, jossa pieni katon ylitys ja negatiivinen yläosa. Oranssi 5a ja valkoinen 5 katon kohdalla joudun tulemaan pumpussa köyteen kun en keksi heti betaa. Huhu huh kunto loppuu!! Sininen 6a, jonka katon ylitys niin ikään köydessä, eikä löydy betaa vetää itseäni ylös. Musta ja keltainen vitonen samassa köydessä sentään puhtaina. Ei katsottu lainkaan greidejä kuin vasta jälkeenpäin ja kyllä molempia vähän harmitti, ettei kiikut menneet ihan putkeen. Kotiin päin mentäessä pysähdyttiin yläkerran aulaan ja päätin kokeilla valkoista 6b tuubissa. hauskan näköinen reitti, mutta arvasin ettei kunto riitä. Yksi välikiikku, mutta yllättäen ylös asti kuitenkin. Jalat ihan makaroonia. Petra vetää mun perässä jälleen kaikki reitit ja 6bn alkua. Hienoa! Erilaisia otteita ja kestävyyttä! Oma voimattomuus mietityttää, vaikka kivaahan köysillä aina on.

Sunnuntai 17.3 uusi ruokavalio aiheuttaa järkyttäviä vatsanväänteitä ja voimattomuutta. Pitkästä aikaa pohdin pitkään kannattaako kiikuille edes lähteä. Arjessa ikäviä sydämen muljauksia ja huonoa oloa. Voimattomuus näkyy myös köyden päässä: yläkerran pikkukaton vierestä oranssi vitonen ja keltaisen 6an yrkkä, jota en pääse edes ylös asti, vihreä 5c hänkillä. Siirrytään partsille suorille seinille, missä  molemmat 6at puhtaasti rauhassa ylös ja yksi vitonen. Ihan hiestä märkänä ja lihakset särkevinä. Totean, ettei ketogeeninen ruokavalio tällaisenaan ole mun juttu, syke pomppaa hurjana ja päässä suhisee. Pakko korjata äkkiä ruokavaliota johonkin suuntaan, että saan treeneihin normaalin tempon päälle!

 

Tietoa kirjoittajasta

Hanna

Elämästä unelman reunalla kirjoittelee vihreällä ja positiivisella mielellä käyvä eukko. Valokuvauksen ja koiratouhujen lisäksi harrastan pitkänmatkan kävelyä, kiipeilyä, melontaa, sukellusta, maastoratsastusta ja retkeilyä. Arjen seikkailuja, maailman ihmeitä ja luonnossa samoamista. Niistä on pienen tytön unelmat tehty.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s