Julkisten tilojen valokuvausta

Kuvaan paljon eläimiä, luontoa sekä ns. ulkoilukuvia. Aina silloin tällöin pääsen kuitenkin kuvaamaan myös julkisia tiloja kun KT-Interior kyselee palveluksiani. Kyseessä on sukuni perustama ja omistuksessa jo 1930-luvulta ollut  yritys, joka tarjoaa julkisten tilojen kompakteja valaistus- sekä kalustusratkaisuja. Katso lisää -> WWW. Kuvaan heille lähinnä referenssikuvia erilaisista kohteista ja täytyy sanoa, että tällä saralla ei käy homma tylsäksi! 🙂 Kohteesta riippuen työ on joko helppoa tai erittäin vaativaa. Kuvaan yleensä laajakulmalla, mutta rakenteiden suorat linjat joutuvat silloin koetukselle. Myös itse kohteen, eli yleensä valaistuksen, on tultava kuvissa esiin. Tämä aiheuttaa päänvaivaa sekä kuvaus-, että editointivaiheessa.

Kohteet ovat hyvinkin erilaisia! Viime vuonna olin kuvaamassa mm. Leppävaaran uimahallia sekä yksityistä uimahalliosastoa Helsingissä. Tänä vuonna olen vieraillut mainostoimistoissa, kauppakeskuksissa sekä mm. Suomenlinnassa.

 

Tietoa kirjoittajasta

Hanna

Elämästä unelman reunalla kirjoittelee vihreällä ja positiivisella mielellä käyvä eukko. Valokuvauksen ja koiratouhujen lisäksi harrastan pitkänmatkan kävelyä, kiipeilyä, melontaa, sukellusta, maastoratsastusta ja retkeilyä. Arjen seikkailuja, maailman ihmeitä ja luonnossa samoamista. Niistä on pienen tytön unelmat tehty.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s