Piiku erkkarissa NUO ERI

Piiku osallistui kanssani Suomen Collieyhdistyksen erikoisnäyttelyyn myös tänä vuonna ja se olikin ensimmäinen virallinen luokka. Piiku pärjäsi hyvin 13 koiran luokassa, ollen viimeinen kehästä ulos lentänyt.

”Tricolour narttu. Hampaat ja purenta ok. Kaunis pää. Rodunomaiset korvat. Riittävä kaulan pituus. Hyvin kulmautunut. Liikkuu kauniisti. Esitetään hyvin.” Tuomarina Helle Viitkar collieiden erikoisnäyttelyssä 5.9.2020

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s